Filmek, sorozatok, kultúra

Elmarad a THE WALKING DEAD 10. évadának fináléja

Nem lesz befejezése a 10. évadnak a koronavírus-járvány miatt.

Abban nem volt semmi meglepő, hogy a The Walking Dead 11. évadának és a Fear The Walking Dead 6. évadának stábja is kényszerpihenőre vonult a koronavírus-járvány miatt, az azonban már okozott riadalmat, hogy bejelentették a The Walking Dead: World Beyond április 12-re tervezett premierje elmarad.

Utóbbival kapcsolatban nem volt világos, hogy a sorozat utómunkálataival csúsztak vagy pedig tartva attól, hogy a Fear The Walking Dead 6. évadát nem tudják időben bemutatni, inkább átütemezték az éves műsortervet.

Most azonban ennél is meglepőbb hír érkezett. Az AMC bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt nem végeztek a The Walking Dead 10. évadából még hátralévő részek utómunkálataival, így nem tudják adásba küldeni a sorozat fináléját. Az AMC az alábbi közlemény tette közzé:

A jelenlegi események sajnos lehetetlenné tették a The Walking Dead 10. évad finálé munkálatainak befejezését, tehát a jelenlegi szezon a 15. epizóddal ér véget április 5-én vasárnap. A tervezett finálé egy különleges epizód lesz és valamikor az év későbbi szakaszában fogjuk bemutatni.

A zombidráma 10. évadának forgatását egyébként már novemberben befejezték, de a fenti bejelentésből is látni, hogy mennyire szűkös határidővel dolgoznak a sorozat háttérmunkásai, hogy minden maszk és trükk a helyén legyen.

Facebook
<