Hír és közéleti magazin

Elmarad a THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND sorozat premierje

Várhatóan 2020 második felében fogják majd bemutatni az új The Walking Dead-sorozatot.

3 hét múlva lenne esedékes a fiatalokról szóló The Walking Dead-sorozat, a World Beyond premierje, de az AMC-nél úgy döntöttek – egyelőre – mégsem mutatják be a sorozatot.

Egyelőre várniuk kell a bemutatkozással

A The Walking Dead: World Beyond, mint a franchise többi sorozata is egy globális világjárvány okozta poszt-apoklaiptikus körülmények között játszódó (zombis) sorozat. Emiatt könnyen lehet, hogy a téma érzékenysége miatt döntöttek úgy a csatornánál, hogy elhalasztják a sorozat bemutatóját.

Az is lehet, hogy az új szériát azért mozgatták el az április 12-i dátumról, mert jelenleg áll a The Walking Dead 11. évadának a forgatása és a Fear The Walking Dead 6. évadának második fele is forgatási kényszerszüneten van. Ez pedig egyelőre nem tudjuk milyen hatással lehet a csatorna 2020-as programtervezetére, de várhatóan a The Walking Dead 11. évadának és a Fear The Walking Dead 6. évadának premierje is később fog érkezni.

Egyelőre csak  találgatni tudunk, hiszen az AMC egy rövid közleményben mindössze csak annyit írt, hogy a koronavírus okozta jelenlegi helyzetre való tekintettel az év második felére halasztják a The Walking Dead: World Beyond bemutatását.

A The Walking Dead: World Beynond forgatása már hónapokkal ezelőtt befejeződött, de a sorozat utolsó részeinek digitális utómunkái még tartanak.

Minden amit a THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND sorozatról tudni érdemes