Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Előzetes a Stretch című vígjátékhoz

A film középpontjában egy kissé lecsúszott, Stretch nevű limuzinsofőr (Patrick Wilson) áll, akinek egyetlen műszakja maradt, hogy kifizesse tetemes tartozását egy bukmékernek.

A film középpontjában egy kissé lecsúszott, Stretch nevű limuzinsofőr (Patrick Wilson) áll, akinek egyetlen műszakja maradt, hogy kifizesse tetemes tartozását egy bukmékernek. A szerencse azonban úgy tűnik, mellé szegődik, aznapi utasa ugyanis egy visszavonultan élő milliárdos, akinek meglehetősen deviáns szokásai vannak ? Stretch pedig úgy dönt, az összes kívánságának eleget tesz, legyen az bármilyen furcsa, visszataszító vagy éppen életveszélyes – írja Joe Carnahan rendező Stretch című filmjéről a Filmtrailer, amely azt is hozzá teszi, hogy az impozáns szereposztás ellenére az a legvalószínűbb, hogy a film nem kerül fel a mozis étlapra, hanem kizárólag iTunes-on és VOD-szolgáltatóknál lehet mahd megnézni.

A filmben egyébként Patrick Wilson mellett Chris Pine, Jessica Alba, Brooklyn Decker, Ray Liotta, Randy Couture, James Badge Dale, Ed Helms és David Hasselhoff is feltűnik.

<