Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Itt A nagy pénzrablás sci-fi verziója: Az utolsó bűntény

A Szállító 3., a Columbiana és az Elrabolva 2. rendezője elkészítette A nagy pénzrablás sci-fi-elemekkel megtűzdelt filmváltozatát.

A terrorizmusra és bűnözésre adott utolsó válaszként az amerikai kormány egy olyan jel sugárzásának a bevezetését tervezi, ami lehetetlenné tenné, hogy bárki tudatosan törvénybe ütköző cselekedetet kövessen el.

A hivatásos bűnöző, Graham Bricke (Édgar Ramírez), akinek eddig soha nem sikerült egyetlen komoly bűntényt elkövetnie összeáll a híres gengszter utóddal, Kevin Cash-sel (Michael Pitt) és a feketepiaci hekkerrel, Shelby Dupree-vel (Anna Brewster), hogy még a jel felkapcsolása előtt elkövessék az évszázad és az amerikai történelem legnagyobb rablását.

A The Last Days of American Crime (Az utolsó bűntény) című film alapjául szolgáló, a Radical Publishing által kiadott képregényt Rick Remender és Greg Tocchini készítette.

Az utolsó bűntény rendezője Olivier Megaton, írója Karl Gajdusek, producerek az Amerikai Producerek Céhének tagjai Jesse Berger és Jason Michael Berman, valamint Barry Levine, a szereplők között pedig Sharlto Copley is látható.

Ez is érdekelhet:
<