Előzetes: Hidden Figures – A számolás joga

-

Hozzánk majd A számolás joga címen érkezik a Hidden Figures, amelyben egy afro nő nagyon fontos matematikát végez a NASA-nál, ezzel is kitaposva az utat a többi nőnek az űrközpontnál.

Rendező: Theodore Melfi
Forgatókönyv: Allison Schroeder, Theodore Melfi
Főszereplők: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Jim Parsons, Kirsten Dunst, Mahershala Ali

Kapcsolódó

Gal Gadot lesz a női James Bond

Az eredeti ötlet alapján készülő Heart of Stone című alkotás a James Bond- és a Mission: Impossible-filmek női megfelelője akar lenni.

Új előzetest kapott az Antebellum: A kiválasztott

Janelle Monáe főszereplésével idén augusztusban érkezhet a mozikba az Antebellum: A kiválasztott, amelynek előzetese alapján jócskán van okunk várni a filmre.

Itt egyedül – Here Alone filmkritika

Nagyon száraz, kőkemény dráma, amelynek a vége nem hoz feloldozást.

Harriet filmkritika

Ez az a fajta történelmi mozi, amelyiknek sikerült egy érdekes személy élettörténetét viszonylag unalmasan feldolgozni.

Most a címlapon

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

A Hírstart ajánlata