Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Pörgős előzetes érkezett a TERMINÁTOR: SÖTÉT VÉGZET-hez

Tudod, ha ennek az egésznek vége, meg foglak ölni.

“Ha szerencsések leszünk és sok pénzt keresünk a Sötét végzettel, akkor pontosan tudni fogjuk, milyen irányba megyünk el a következő filmekkel” – mondta James Cameron a Terminátor: Sötét végzettel kapcsolatban, de hát ugye tudjuk, hogy a Megváltást és a Genisyst is egy trilógia nyitódarabjának szánták… a többi meg már történelem.

Mindenesetre Cameron elmondása szerint már van három filmre való anyaguk, és ő maga nagyon bízik Tim Miller rendezőben. A Sötét végzethez érkezett új előzetes egyébként biztató, igaz ez főleg a T-1000-es legújabb reinkarnációjának, a Gabriel Luna által alakított új Terminátornak köszönhető, aki igencsak érdekes dolgokra képes.

A sorban 6., de a második rész, az Ítélet napja utáni folytatásokat nem figyelembe vevő Terminátor-film főhősei egyébként három nő lesz: a Halt and Catch Fire sorozat Cameronját alakító Mackenzie Davis; a kolumbiai származású feltörekvő színésznő, Natalia Reyes; és az első két filmben is Sarah Connort alakító, majd 3 évtized után a szerepbe visszatérő Linda Hamilton.

Nem csak Hamilton nagy visszatérő, de a filmben szerepelni fog az Ítélet napjában a fiatal John Connort alakító Edward Furlong és természetesen Arnold Schwarzenegger is visszatér, hogy elmondja a szokásos monológjait, de az I’ll be back ezúttal nem az ő reszortja.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<