Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Előzetest kapott a sorozat, amiben Hilary Swank a Marsra megy

Az Away címet viselő sorozat a Netflixre érkezik majd szeptemberben,

Hilary Swank karaktere, Emma Green egy marsi expedíció parancsnoka, csapatának tagja az orosz űrhajós és mérnök, Misha Popov (Mark Ivanir), a brit-ghánai botanikus, Kwesi Weisberg-Adebaya (Ato Essandoh), az indiai légierő pilótája, Ram Arya (Ray Panthaki), illetve a kínai vegyész és űrhajós, Lu Wang (Vivian Wu). A sorozatban nagyon hangsúlyosak lesznek az emberi kapcsolatok, és feltűnik majd a színen Green férje (Josh Charles), valamint lányuk (Talitha Bateman) is, de a hivatalos leírás szerint a küldetés során egyéb problémák is felmerülnek majd.

Az Awayt a Londoni rémtörténetek (Penny Dreadful) alkotója, Andrew Hinderaker jegyzi, a vezető producerek egyike Jason Katims (Friday Night Lights) lesz, Jessica Goldberg (Parenthood) pedig showrunnerként vesz részt a projektben, az első részt pedig Edward Zwick (Jack Reacher: Nincs visszaút) rendezi.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<