Előzetest kapott A szép új világ-sorozat

-

Azóta már szinte el is feledkeztünk a projektről, ami közben el is készült, sőt már előzetest is tudunk mutatni a Demi Moore, Alden Ehrenreich, Harry Lloyd, Jessica Brown Findlay, Kylie Bunbury, Hannah John-Kamen, Sen Mitsuji, Joseph Morgan és Nina Sosanya főszereplésével készült szériából.

A 26. századi Londonban játszódó történet világában a szaporítás, a genetika és a hipnózis hatalmas fejlődést mondhat magáénak, teljesen megváltoztatva az emberi társadalmat, amit kasztokra osztanak fel, rang szerint csökkenő sorrendben: Alfa, Béta, Gamma, Delta, illetve Epszilon. Ezen kasztok mindegyike rendelkezik egy színnel is: az alfák szürke, a béták bordó, a gammák zöld, a delták khaki, az epszilonok fekete színű ruhát viselnek. A leírt társadalom felfogható utópiának is, nagyon ironikus formában: az emberiség gondtalan, egészséges és technológiailag fejlett. Nincsenek többé háborúk és szegénység, mindenki folyamatosan boldog. Azonban azzal, hogy mindezeket elüldözték az emberek életéből, egyben számos dolgot elveszítettek: a családot, a kulturális sokszínűséget, a művészeteket, irodalmat, tudományt, vallást és filozófiát. Ez a társadalom hedonisztikus: a korlátlan szexualitásból és drogokból nyert örömre koncentrál.

A regény alapján készült sorozat a Peacock nevű streaming-szolgáltatásba érkezik majd.

Kapcsolódó

Nem folytatódik Demi Moore sorozata

Az Aldux Huxley azonos című regénye alapján készült Szép új világ nem folytatódik.

Erotikus sorozatban vállalt főszerepet Demi Moore

Demi Moore főszereplésével készül az Amazonra a Dirty Diana, vagyis Mocskos Diana című sorozat, amelyhez az azonos című podcast szolgál alapul.

Szép új világ – Platinaszőke lett új sorozatáért Demi Moore

Az 57 éves színésznő a Szép új világ című regényből készült sorozatban szerepel.

Tudta, hogy Little Richard adta össze Demi Moore-t és Bruce Willist?

Demi Moore az Instagramon emlékezett a tegnap meghalt Little Richardra, arról a napról tett ki egy fotót, amikor 1987-ben hozzáment Bruce Willishez.

Most a címlapon

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

Bízzunk benne, hogy egyszer film készül a The Mediumból

Az Oscar-jelölt Tomasz Bagiński rendezte meg a Bloober Team The Medium című játékának élőszereplős előzetesét.

A Hírstart ajánlata