Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Előzetest kapott a TYLER RAKE: A KIMENEKÍTÉS

A Thort is alakító Chris Hemsworth kőkemény akciófilmben tér vissza a Bosszúállók – Végjáték rendezőinek Netflixre érkező filmjében. Ezúttal egy Tyler Rake nevű zsoldos szerepében.

A Bosszúállók: Végtelen háborút és a Bosszúállók: Végjátékot is jegyző Russo-testvérek a Netflixre készítették el új filmjüket Chris Hemsworth (alias Thor) főszereplésével.

A korábban Dhaka címen futó Tyler Rake: A kimenekítés (eredeti címén Extraction) című produkcióban Tyler Rake (Chris Hemsworth), a rettenthetetlen zsoldos karrierje leghalálosabb küldetésére indul, amikor megpróbálja megmenteni egy nemzetközi maffiafőnök elrabolt fiát.

Tyler Rake A kimenekítés Netflix filmsor

A film Anthony és Joe Russo saját, Andy Parkes-szal közösen írt, 2014-ben megjelent Ciudad című képregényén alapul, a film forgatókönyvét is maga Joe Russo írta, de a rendezést ezúttal a Marvel Filmes Univerzumának kaszkadőr-koordinátorára, Sam Hargrave-re bízták, ennek megfelelően látványos akcióktól hemzseg az előzetes, csak éppen ellövi az egész filmet.

Chris Hemsworth mellett David Harbour, Golshifteh Farahani és Derek Luke kaptak még fontosabb szerepet a Bangladesh fővárosában, Dakkában játszódó filmben.

 

Ez is érdekelhet:
<