Előzetes Előzetest kapott az Emma Stone nevével fémjelzett Szörnyella

Előzetest kapott az Emma Stone nevével fémjelzett Szörnyella

Több mint egy évvel azután, hogy megjelent az első kép az Emma Stone által alakított Szörnyelláról végre egy előzetessel is gazdagabbak lettünk.

A Szörnyella előzetese pedig meglepően érdekes oldalról reformálja meg a 101 kiskutya témáját, nekünk valahogy elsőre korántsem a Glenn Close által ikonikussá tett Szörnyella de Frász, hanem inkább Margot Robbie Harley Quinnje, sőt Joaquin Phoenix Jokere jutott eszünkbe róla. De hát ehhez elég beszédes a poszter is.

Szornyella poszter

És akkor ehhez a plakáthoz most hozzáírjuk, hogy a Szörnyella az 1970-es évek londoni punk-rock korszakában játszódik. Hogy mi?

Igen, Craig Gillespie (Én, Tonya – ha már emlegettük Margot Robbiet) ide álmodta történetét, ami a jelek szerint igencsak megreformál mindent, amit eddig tudtunk, képzeltünk vagy éppen feltételeztünk Szörnyelláról. Vagy talán nem is: Szörnyella brilliáns, gonosz és mindig is egy kicsit őrült volt. Ezeket a tulajdonságokat most kicsit másként erősítették fel – legalábbis az előzetes alapján.

A premier várhatóan május 27-én lesz, Emma Stone mellett pedig Emma Thompson, Paul Walter Hauser, Mark Strong és Emily Beachem is a Disney filmjének fedélzetén van.