Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Előzetest kapott AZ ÚJ PÁPA

Bár Az ifjú pápa sorozat nem folytatódik, valamilyen formában mégis.

A sorozat esetében tehát nem igazi folytatásról van szó, hiszen mint azt már korábban bejelentették, a Jude Law főszereplésével forgatott nagy sikerű sorozatnak nem lesz második évada. Ám Paolo Sorrentino továbbra is a modern pápaság világát képzelte el a The New Pope című sorozatban.

Az új pápát John Malkovich alakítja majd, mint az az előzetesből is kiderül, hogy Law-nak mi lesz a szerepe, azt még nem tudni, egyelőre annyi biztos, hogy a női szíveket olvasztja rendesen, miközben egy szál fecskében sétálgat a parton.

A kilencrészes sorozat debütálásának dátumáról egyelőre nincs hír, azt viszont lehet tudni, hogy kisebb vendégszerepre beugrik Sharon Stone és a katolikusok által, mondjuk úgy, nem nagyon szeretett Marilyn Manson is.

Az ifjú pápa 2016 októberében debütált a Sky tévécsatornán, majd 2017 januárjában az HBO programjában. Jude Law alakítását Golden Globe-díjra is jelölték.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<