Előzetest kapott Az utolsó szerelmes levél, a Netflix új romantikus filmje

Egy ambiciózus, napjainkban élő újságírónő (Felicity Jones) felfedezi egy 60-as évekbeli pár (Shailene Woodley és Callum Turner) tiltott szerelmének történetét, miután titkos szerelmes levelekre bukkan. A Jojo Moyes (Mielőtt megismertelek) elsöprő romantikus regényéből készült adaptációban feltűnik még Joe Alwyn és Nabhaan Rizwan is.

A színésznőből lett filmrendező, Augustine Frizzell a Netflixen debütál a The Last Letter from Your Lover (Az utolsó szerelmes levél) című romantikus drámával, amely a tervek szerint július 23-án jelenik meg a streaming platformon.

A film főszerepében Shailene Woodley-t láthatjuk, akinek ez az első nagyobb szerepvállálása Drake Doremus 2019-es Lezárások, kezdetek című (szintén romantikus) filmje óta, és mellette Callum Turner, az Oscar-jelölt Felicity Jones, Joe Alwyn és Nabhaan Rizwan is szerepel a filmben. A remek színészfelhozatal mellett a film korszakokat (az 1960-as évek és a jelen) és helyszíneket (London és a francia Riviéra) is felölel. Nézd meg az első trailert alább.

A jelenben és a múltban játszódó, egymásba fonódó történetekből álló film Ellie Haworth-t (Felicity Jones), egy ambiciózus újságírónőt követ, aki felfedez egy 1965-ös titkos szerelmes levelekből álló tárházat, és elhatározza, hogy megoldja a középpontjukban álló tiltott viszony rejtélyét – és eközben ő maga is szerelmes lesz.