Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Elsötétültek a Viacom csatornái

A ViacomCBS szórakoztató és ifjúsági csatornái ma este 8 órától a rasszizmus és az egyenlőtlenség valamennyi áldozata előtti tisztelgésként 8 perc 46 másodpercre elsötétültek.

A közelmúltban tragikusan elhunyt George Floyd 8 perc 46 másodpercig szenvedett a nyakán térdeplő rendőr szorításától, így ilyen hosszú lesz az adásszünet, mellyel a médiavállalat kifejezi, hogy elítél minden típusú faji alapú diszkriminációt.

A ViacomCBS Networks Internationalnél ezzel világszerte szolidaritásukat fejezik ki kollégáik, üzleti partnereik, a nézőközönség és minden színesbőrű közösség iránt a faji alapú megkülönböztetés és igazságtalanság elleni küzdelem előmozdítása érdekében. A vállalat a saját felelősségének tartja, hogy média platformjait felhasználva felerősítse azokat a hangokat és üzeneteket, amelyek meghallgatásra kell, hogy találjanak, és együtt álljanak ki a színesbőrű és más marginalizált közösségeket világszerte sújtó rendszerszintű rasszizmus és igazságtalanság megváltoztatásáért.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<