Emberkísérletek a The Walking Dead: World Beyond-ban!

-

A CRM egy csoport kóborlót raktározott tesztelésre. A jelenet egy nővel nyit, aki egy asztalnál ül, és a papírmunkát végzi. Később kiderül, Lyla-nak hívják. Lyla egy férfira néz, akit 402-es tesztalanyként neveznek, később az ő nevét is megtudjuk, Samuel Abbott, Portlandből. Lyla, Hope és Iris apjának munkatársa. Egy fotón láthatóak Lyla-ék, a többi munkatársával együtt, ahol Samuel Abbott és a gyerekek apja is szerepel.

A CRM terve az, hogy nekrotikus plazmát, és agyi folyadékot vesznek fel a kóborlóktól tesztelés céljából, és ezt összehasonlítsák más elvégzett tesztekkel. Feltehetjük azt, hogy a CRM egy gyógymódon dolgozik.

Bizonyos szempontból a rajongók már 10 éve várják ezt a pillanatot.

Edwin Jenner, a TWD 1. évad kutatóorvosa, a 19. tesztalanyon dolgozott, azaz a feleségén. Egyedül volt a járványügyi központban, ahol Rick-ék meg is fordultak a várható ellenszer érdekében. A gyógyulás reménye látszólag Jenner-el halt meg, de most ez valószínűleg nagy fordulópontot vett a TWD: World Beyond sorozatában.

De tényleg a gyógymódon dolgoznak?

Elizabeth Kublek, hadnagy, aki a TWD: World Beyond elején, a campus kolóniát is kiírtotta, említette, hogy a CRM az utolsó fény a földön. Szóval, könnyen elhihetjük e-kijelentés után, hogy tényleg a gyógymódon dolgoznak. De az is lehet, hogy csak egy megoldást keresnek, amivel könnyen semlegesíteni tudják a bejövő fenyegetéseket.

A jelenet amit láttunk, az New York-ban lehet, vagy Oregon-ban?

Azt tudjuk, hogy a CRM központja, valahol New York államban lehet, de az egyik epizódban kapunk utalást arra is, hogy több bázisuk van az ország különböző pontjain. Iris-ék apja valószínűleg a New York-i kutatóállomáson dolgozik. Felix felhozza azt is az 1 évad 4. részben, hogy egy Portland-i közösség kereskedett a CRM-el, ez összefügg a 402-es tesztalannyal, Stephen-el, mert ő is Portland-i volt.

Mit jelenthet az A és B jelzés?

A Walking Dead 9. évad 5. részében, Jadis említette rádión, amikor Rick-et megtalálta, hogy B. De vajon mit jelenthet ez? A TWD: World Beyond 1. évad 4. rész utolsó jelenetében, észrevettük, hogy a tesztalanyok mögött, a számuk, és a betűjük látszik.

Valószínűleg, az A, a potenciális tesztalanyokat jelentheti, a B pedig az „egészséges” embereket, akikből a CRM munkásai, és katonái is lehetnek. Ha ez igaz, akkor örülhetünk, mivel már említettük, Rick-et B-nek nevezték, mikor elvitte a helikopter. Valószínű, hogy ezért nem tért vissza a családjához, mert munkát végez a CRM-nél, és nem tud könnyen kijutni onnan.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet