Emilia Clarke 2014 legvonzóbb nője

-

Bár még csak egy egész és egy fél hónap múlt el az évből, az AskMen online férfimagazin megszavaztatta olvasóit, hogy ki 2014 legvonzóbb nője.

Emilia Clarke Miley Cyrus
Ők foglalják keretbe 2014 legjobb nőinek sorát

A befutó Emilia Clarke, vagyis a Trónok harca hamarosan a Terminátor 5-ben is látható Daeneryse lett nagy meglepetésre. Mert hát kapásból vagy harminc hírességet tudnék mondani aki vonzóbb Emilia Clarke-nál – azzal együtt, hogy egyébként imádom a színésznőt, sőt ugye nemrég mi is fotósorozatoztunk róla. A barna, de leginkább szőkén istenített színésznő tavaly a 15. (akkor Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Kate Upton volt az első három sorrendje), két évvel ezelőtt pedig a 88. volt a listán (ekkor Sofia Vergara nyerte Kate Upton és Rooney Mara előtt szóval az aktuális hype azért sokat dob a helyezéseken).

A második legkívánatosabb nő Emily Ratajkowski modell lett, ő egy tavalyi klipben hívta fel magára igazán a figyelmet, de a színészkedéssel is próbálkozik, hamarosan például a Ben Affleck nevével fémjelzett Gone Girl-ben láthatjuk.

A lista harmadikja Alison Brie, a Community sztárja lett, róla már mi is mutattunk fotósorozatot, a negyedik Jennifer Lawrence, az ötödik pedig az az Emma Watson, akit tavaly az Empire Magazin az év nőjének választott.

Alison Brie
Alison Brie

Említésre érdemes még, hogy Kate Upton lett a 6., Kerry Washington lett a 7., Amy Adams a 8., Margot Robbie a 9., Kate Moss a 10., Beyoncé a 11., Olivia Wilde a 14., Scarlett Johansson a 16., Sofia Vergara a 40., Dakota Johnson a 49., Keira Knightley az 56., Sarah Silverman a 80., Dylan Penn a 93., Sarah Hyland a 98., még Miley Cyrus a lista utolsó helyére a 99.-re futott be.

Kapcsolódó

Kristen Stewart leszbikus karácsonyi vígjátékban szerepel

Megérkezett az első előzetes a Happiest Season című filmhez.

Így néznek ki 80 felett Hollywood egykori szexszimbólumai

A lenti színésznők nem csak Hollywood dívái, de korszakos szexszimbólumai is voltak, akiken azóta sem nagyon akar fogni az idő.

The Rental – Ez a vérfagyasztó horror Dave Franco rendezői bemutatkozása

A Rental című alkotás egy vérfagyasztó horrorfilm lesz, amelyben Alison Brie és Dan Stevens játsszák majd főszerepet.

Nagy tervei vannak a Disneynek Beyoncéval

Beyoncéval nagy tervei vannak a Disneynek. A hírek szerint három projektben is számít az énekesnőre a stúdió.

Most a címlapon

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

Bízzunk benne, hogy egyszer film készül a The Mediumból

Az Oscar-jelölt Tomasz Bagiński rendezte meg a Bloober Team The Medium című játékának élőszereplős előzetesét.

A Hírstart ajánlata