Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Emilia Clarke 2014 legvonzóbb nője

Bár még csak egy egész és egy fél hónap múlt el az évből, az AskMen online férfimagazin megszavaztatta olvasóit, hogy ki 2014 legvonzóbb nője.

Bár még csak egy egész és egy fél hónap múlt el az évből, az AskMen online férfimagazin megszavaztatta olvasóit, hogy ki 2014 legvonzóbb nője.

Emilia Clarke Miley Cyrus
Ők foglalják keretbe 2014 legjobb nőinek sorát

A befutó Emilia Clarke, vagyis a Trónok harca hamarosan a Terminátor 5-ben is látható Daeneryse lett nagy meglepetésre. Mert hát kapásból vagy harminc hírességet tudnék mondani aki vonzóbb Emilia Clarke-nál – azzal együtt, hogy egyébként imádom a színésznőt, sőt ugye nemrég mi is fotósorozatoztunk róla. A barna, de leginkább szőkén istenített színésznő tavaly a 15. (akkor Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Kate Upton volt az első három sorrendje), két évvel ezelőtt pedig a 88. volt a listán (ekkor Sofia Vergara nyerte Kate Upton és Rooney Mara előtt szóval az aktuális hype azért sokat dob a helyezéseken).

A második legkívánatosabb nő Emily Ratajkowski modell lett, ő egy tavalyi klipben hívta fel magára igazán a figyelmet, de a színészkedéssel is próbálkozik, hamarosan például a Ben Affleck nevével fémjelzett Gone Girl-ben láthatjuk.

A lista harmadikja Alison Brie, a Community sztárja lett, róla már mi is mutattunk fotósorozatot, a negyedik Jennifer Lawrence, az ötödik pedig az az Emma Watson, akit tavaly az Empire Magazin az év nőjének választott.

Alison Brie
Alison Brie

Említésre érdemes még, hogy Kate Upton lett a 6., Kerry Washington lett a 7., Amy Adams a 8., Margot Robbie a 9., Kate Moss a 10., Beyoncé a 11., Olivia Wilde a 14., Scarlett Johansson a 16., Sofia Vergara a 40., Dakota Johnson a 49., Keira Knightley az 56., Sarah Silverman a 80., Dylan Penn a 93., Sarah Hyland a 98., még Miley Cyrus a lista utolsó helyére a 99.-re futott be.

<