Hír és közéleti magazin

Megvan a Dancing with the Stars harmadik adásának kiesője

A harmadik kieső valójában az első kieső, hiszen a két korábbi kieső visszatérhetett a TV2 táncos műsorának színpadára. Na jó, az első kieső valójában a második kieső! Értik?!

Rendkívül szoros volt a Dancing with the Stars harmadik élő showja, hiszen minden páros 30 pont fölött kapott a zsűritől.

A műsorban rengeteg meglepetés volt, hiszen kiderült Osvárt Andrea, Marsi Anikó és Istenes László táncpartnere, Czina Boglárka is megfertőződött a koronavírussal, ők ma nem léphettek a TV2 színpadára. Helyettük az első adásban kiesett Győrfi Dániel illetve a múlt héten utolsó Emilio lépett a színpadra, még Istenes László táncpartnere Váradi Martina lett.

A zsűri szavazatit követően az utolsó helyen Emilio, Győrfi Dani, Tóth Dávid és Istenes László álltak egyaránt 32 ponttal. Az élen Gelencsér Tímea végzett, aki 37 pontot kapott a produkciójára, mögötte a várakozásoknak megfelelően Pásztor Anna és Détár Enikő végzett.

A nézők szavazatait követően biztosan továbbjutott Győrfi Dániel és Stana Alexandra, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Pásztor Anna és Köcse György, Détár Enikő és Baranya Dávid, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Noszály Sándor és Mikes Anna, Gabriela Spanic és Andrei Mangra illetve három még kiesés szélén álló 32 pontos páros közül az egyik, Tóth Dávid és Lissák Laura – tesszük hozzá teljesen jogosan.

Istenes László és Váradi Martina, valamint Emilio és Tóth Orsi között dőlt el, hogy ki nem folytathatja a Dancing with the Stars negyedik élő showjában. Az újabb két perces szavazást követően eldőlt, hogy Istenes László és Váradi Martina folytathatja a versenyt, vagyis Emilio és partnere, Tóth Orsi másodszorra is kiesett.

A produkciókat ide kattintva tudja visszanézni.