Emily Ratajkowski szülés után 10 nappal lapos hasat villantott, az internet kiakadt

A Holtodiglanban is szereplő Emily Ratajkowski március 11-én jelentette be, hogy megszületett első gyermeke, majd pár napra rá már saját fürdőruha márkáját, az Inamorata-t népszerűsítette az Instán.

A hozzászólók között amiatt alakult ki vita, hogy ez a kép és videó a szülés előtt vagy után készült, míg valaki ki nem nyomozta, hogy utóbbi, ami miatt egy még nagyobb vita alakult ki.

Sokak szerint ugyanis nem egészséges azt mutogatni, hogy egy héttel a szülés után már lapos a modell-színésznő hasa. Sőt a vitába más hírességek is bekapcsolódtak, így például Claire Holt, a Hazug csajok társasága színésznője.

“Nem szeretnék Grincs lenni, de valamit el kell mondanom, mert nagyon zavar. Ha megosztasz egy fotót a tökéletesen lapos hasadról, ami 10 nappal a szülés után készült, és pozitív testképnek nevezed, olyan, mintha megosztanád a millióidat, ami a számládon van, és azt mondanád, hogy ez csak siker-pozitív hozzáállás… Mások rosszul fogják magukat érezni tőle, és ez nem normális, te egy kívülálló vagy, szerencsés vagy. Úgyhogy jobb lenne, ha nem mutatnád meg azt a részt. Lehetne úgy is használni az Instát, hogy az emberek ne érezzék rosszul magukat?” – írta Claire Holt Emily Ratajkowski képe kapcsán.