ÉNB Lali ötezret ajánlott Győzike lányának a szexért

-

A roma előadó lánya, Gáspár Evelin és az Éjjel-nappal Budapest tudatlan parasztját, Lalit alakító Kamarás Norbert a Story-gálán találkoztak, ahol a férfi ötezret ajánlott a szexért a lánynak – a Blikk szerint legalábbis.

Gáspár Gy?z? (Gy?zike) lánya: Evelyn

“Nem ez volt az első alkalom, hogy Lali belém kötött. Egyszer korábban az egyik budapesti plázában találkoztunk, és már akkor is megmutatta kötözködő stílusát ? kezdte a Blikknek Gáspár Evelin, aki először nem akart elárulni részleteket, annyira megalázónak és felháborítónak tartja, amit a Lali néven híressé lett Kamarás Norbert tett vele.

? Ott beszélgettünk egymással páran a gálán, amikor Lali (sic!) odajött. Szóba elegyedtünk, bár én előre figyelmeztettem, hogy nem tetszik a nagyképű stílusa. Látszott, hogy nem feltétlenül barátkozni jött oda, ahogyan a korábbi alkalommal sem. Poénkodott, lökte a süket szövegét, majd a következő pillanatban előrántott egy ötezrest a zsebéből, kicsapta az asztalra, és megkérdezte, hogy ennyi pénzért hajlandó vagyok-e elmenni vele ? emlékezett vissza a celebpartin történtekre Evelin. Gáspár Győző lányát ez nagyon megviselte, sőt bevallása szerint Lali tönkretette az egész estéjét.

Ha prostit akar magának, menjen ki a Fóti útra, de ne az én lányomnak ajánlgasson ötezreseket! Üzenem neki, hogy ha még egyszer eszébe jut hasonló dolog, az édesapámmal találja magát szemben, azt pedig nem köszöni meg – ezt már Győzike mondta, aki hozzá tette, hogy őt is csak a felfüggesztett börtönbüntetése fogta vissza.

Az Éjjel-nappal Budapest szereplője helyett a műsor sajtófőnöke, Világi Péter nyilatkozott csak az ügyben, aki szerint Lali minden  őrültségre képes, minden lányt próbál meghódítani, de biztos benne, hogy szándékosan soha senkit nem bántana meg.

Jó kis keresztmarketing, vagyis PR cikk ez az RTL-nek meg a TV2-nek.

Kapcsolódó

2020 10 legfontosabb magyar televíziós személyisége

Mi sem hittük volna, hogy az év végén egy olyan listával fogunk előállni, amin jól megfér egymás mellett Gáspár Győző, Tóth Andi és a Járai-házaspár.

Schumacher Vanda lesz Gáspár Győző műsorvezetőtársa a BeleValóVilágban

Újoncot avat az RTL II, állítólag Gáspár Győző kérésére.

Az RTL II nem becsüli meg eléggé Gáspár Győzőt

Gáspár Győző látszólag nem érti, hogy miért maradt le az RTL II plakátjairól. Mi sem értjük, hiszen Győző hozza a legjobb számokat a csatornának.

Szappanopera készült VV Fru és VV Renátó kapcsolatáról

Mi lenne, ha Renátó nyerné a 36 millió forintot? Vajon akkor Fru nyitottabb lenne a srác közeledésére? Ezen elmélkedett Gáspár Győző a BeleValóban.

Most a címlapon

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

Bár a Netflix már gőzerővel dolgozik azon, hogy az algoritmusuk random indítson el filmet azoknak, akik nem szeretnek válogatni...

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

Bízzunk benne, hogy egyszer film készül a The Mediumból

Az Oscar-jelölt Tomasz Bagiński rendezte meg a Bloober Team The Medium című játékának élőszereplős előzetesét.

A Hírstart ajánlata