Hír és közéleti magazin

Énekesnő csatlakozott a Dancing with the Starshoz

Singh Viki is ott lesz a Dancing with the Stars stábjában, ő lesz ugyanis az egyik énekese a produkciók alatt hallható daloknak.

A TV2 ma eset jelenti be, hogy ki az a két táncos, aki valamilyen okból nem vehet részt a mai élő showban, azonban az már kiderült, hogy milyen új szereplővel gazdagodik a műsor.

A héten a LifeTV Vacsorakirály című műsorában feltűnt Singh Viki maga számolt be arról, hogy felkérték őt a Dancing with the Stars csapatába.

“Hatalmas örömmel tettem eleget a felkérésnek, hogy csatlakozzak a #DancingWithTheStars zenekarhoz, így ma már teljes gőzzel próbálunk a holnapi adásra, ahol már én is énekelni fogok! Nézitek?? Hihetetlenül izgalmas, hogy ide csöppentem és nagyon boldog vagyok, hogy az ország legkiválóbb zenészeivel és énekeseivel van lehetőségem együtt dolgozni!! Köszönöm a felkérést” – írta az Instagramon Viki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⭐️ ⭐️ Talán emlékeztek a pár nappal ezelőtti posztomra ?( második kép)… Ettől a poszttól tejesen függetlenül kedden este megcsörrent a telefonom… most pedig itt vagyok!( Nyugodtan mondhatom, hogy ezt “bevonzottam”) ❤️Hatalmas örömmel tettem eleget a felkérésnek, hogy csatlakozzak a #DancingWithTheStars zenekarhoz, így ma már teljes gőzzel próbálunk a holnapi adásra, ahol már én is énekelni fogok! ❤️✌Nézitek?? Hihetetlenül izgalmas, hogy ide csöppentem és nagyon boldog vagyok, hogy az ország legkiválóbb zenészeivel és énekeseivel van lehetőségem együtt dolgozni!! ❤️ Köszönöm a felkérést @rakonczaiviktormusic ❤️ @dancingwiththestarstv2

(@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Az indiai gyökerekkel rendelkező Singh Viktória Kudrat énekesnőt Király Viktor vokalistájaként ismerte meg a szélesebb nagyközönség, mielőtt bemutatkozott volna önállóan is a 2014-es Rising Starban. Már 2003-ban elindult Megasztárban, de akkor csak a középdöntőbe jutott. Énekelt időközben az Anna and the Barbies, a Dacappella és az Unisex formációkban, és vokálozott mások mellett Zséda, Caramel, Majka, a Wellhello és a Hallott Pénz felvételein is. Több alkalommal láthattuk a Red Bull Pilvaker és A Dal színpadán, 2015-ben a TV2 Édes élet című reality műsorában szerepelt. 2017-ben pedig a TV2 Sztárban sztár című műsorban is szerepelt.