Sorozatos hírek Epikus véget ér az 5. évaddal A nagy pénzrablás

Epikus véget ér az 5. évaddal A nagy pénzrablás

A spanyol A nagy pénzrablás (La casa de Papel, Money Heist) sorozat megújítását 2020 júliusában jelentették be hivatalosan is, de már a fél világ tűkön ült, hogy mire vár a Netflix, hiszen a 2020 áprilisában bemutatott 4. évad 65 milliós nézettséget produkált 28 nap alatt.

Alex Pina, A nagy pénzrablás alkotója már egy májusi, a White Lines sorozattal kapcsolatos interjúja során is utalt rá, hogy érkezik az 5. évad, de mint akkor fogalmazott, ennél nem mondhat többet, mert “a Netflix bombát tesz a házába”. Az augusztusi bejelentést követően aztán ő maga is megszólalt.

“MAJDNEM EGY ÉVET AGYALTUNK AZT KÖVETŐEN, HOGY SZÉTSZÉLEDT A STÁB A 4. ÉVAD LEFORGATÁSA UTÁN. AZÓTA AZON GONDOLKODTUNK, HOGYAN TEGYÜK MÉG NAGYOBBÁ A TÉTET ÉS HOGYAN SODORJUK A LEGTÖBB SZEREPLŐT VISSZAFORDÍTHATATLAN ESEMÉNYEK IRÁNYÁBA. A VÉGEREDMÉNY AZ LETT, HOGY AZ 5. ÉVADDAL LEZÁRJUK A NAGY PÉNZRABLÁST, DE AZT MEGÍGÉRHETEM, HOGY A HÁBORÚ MINDEN KORÁBBINÁL VADABB ÉS EPIKUSABB LESZ”

– mondta Alex Pina, A nagy pénzrablás alkotója.

A forgatást júliusban kezdték el és a Berlint alakító Pedro Alonso azt mondta, ő is biztosan visszatér a sorozatba, igaz korábban olyan hírek is szárnyra keltek, hogy a karakter saját előzménysorozatot kap.

Megérkeztek az első képek A nagy pénzrablás 5. évadának forgatásáról

Erről egyelőre nincs hír, az viszont biztos, hogy A nagy pénzrablás 5. és egyben utolsó évadának forgatásával jól tudtak haladni december elejéig, de azóta nincs hír a forgatásról.

A sorozat 5. évadát Dániában, Portugáliában és Spanyolországban forgatták.