Hír és közéleti magazin

Épül a kisképernyős Pókverzum?

Az Irány a Pókverzum alkotópárosa egy több sorozatból álló projekten dolgozik a Sonyhoz tartozó Marvel-karakterekre építve.

Phil Lord és Chris Miller, az Pókember: Irány a Pókverzum című animációs mozifilm alkotópárosa és a Sony nagy dolgon dolgozik.

A páros több élőszereplős sorozatot készít elő, amelyek egymástól különállóak lesznek, de mégis összekapcsolódnak. Korábban már a Sony Pictures Television elnöke is pedzegette, hogy Pókember-alapú tévésorozatokat készítenének, de persze egyáltalán nem biztos, hogy kizárólag erre korlátozódnak, tekintve, hogy több száz Marvel-karakter jogával rendelkeznek.

“Dolgozunk néhány élőszereplős sorozaton, amelyekben a Sony-nál levő Marvel-karaktereket használjuk, amiből vagy 900 van. Most azt kell kitalálnunk, hogyan lehet mindegyik egy egyedülálló kaland, de közben mégis a többivel összekapcsolódó. Több potenciális csapattaggal is beszéltünk már, és valami olyasmit próbálunk csinálni, amihez hasonlót még nem csináltak televízióban. Még idő kell neki, hogy összeálljon és aztán adásba kerüljön, de azt gondolom, nagyon különleges lesz. Remélhetőleg a következő néhány hónap során kiderül, hová érkezik majd, és hogyan ütemezik” – mondta Chris Miller a Deadline-nak.

Az sem elképzelhetetlen, hogy a páros az Irány a Pókverzumban megismert karakterekre épít sorozatot, hiszen korábban erről is szó volt a Sonynál, igaz akkor mindenki úgy értelmezte, hogy animációs sorozatban gondolkodnak.

Hamarosan kiderül mire is gondoltak pontosan, addig meg várunk és találgatunk vajon mi sül ki az egészből.

A páros egyébként nem most kezdi majd a televíziózást, a kisképernyős referenciájukban az Így jártam anyátokkal, a Hivatal, a Brooklyn 99: Nem százas körzet és Az utolsó ember a Földön sorozatok is megtalálhatók.