Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Érkezik a K, mint Kardashian kilencedik évada

A Kardashian család izgalmas kalandokkal indítja a nyarat, távoli tájakat fedeznek fel, de ismerős helyek is feltűnnek majd az epizódokban.

A Kardashian család izgalmas kalandokkal indítja a nyarat, távoli tájakat fedeznek fel, de ismerős helyek is feltűnnek majd az epizódokban. Élvezik a mindennapok örömeit, körbeutazzák a világot, életre szóló esküvőre készülnek, és mindeközben nem felejtik a legfontosabbat: első a család.

N

Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall és Kylie ismét készen állnak, hogy kirúgjanak a hámból a kilencedik évadban is. Mindemellett fontos feladatuk van: befogadni egy új családtagot. Kardashianék újra bebizonyítják, hogy a család összetart jóban, rosszban. Thaiföldre utaznak egzotikus kalandok után nézni, ahol a csodálatos tájak mellett még szívélyes vendéglátásban is részesülnek. Kimnek, Khloénak és Kourtneynak a szórakozás mellet még munkára is jut ideje, Miamiba utaznak, hogy új helyszínt keressenek butikjuknak. A lányok alig várják, hogy elfoglalják helyüket Miami egyik legexkluzívabb szállodájában a Versace Mansionben.

Persze nem is ők lennének, ha minden ilyen simán menne. Természetesen az epizódok tele vannak hatalmas családi balhékkal, intrikával, végül, pedig nagy kibékülésekkel.

Kim nem vonja be az esküvői előkészületekbe Krist, aki ezért megharagszik rá, Khloét sokkolja az orra alá dugott belsőépítészeti számla, Kendall és Kylie, pedig egyszerűn lelépnek a családi vakációról, mielőtt robbanna a bomba.

K, mint Kardashian, kilencedik évad premier az E! Entertainment csatornán szeptember 7-én, 21.00-kor.

<