Sorozatos hírek Érkezik a Netflixre Tim Burton első televíziós rendezése a Wednesday

Érkezik a Netflixre Tim Burton első televíziós rendezése a Wednesday

A gótikus nagymester Tim Burton Wednesday karakterére építi első netflixes produkcióját.

Tim Burton a Karácsonyi lidércnyomás alkotója és A halott menyasszony rendezője élőszereplős spin-off sorozatot készít az Addams Family különc kislánya, Wednesday karakteréből.

Tim Burton Wednesday sorozat

Egyelőre nem kaptam részletesebb anyagot Tim Burton Wednesday című sorozatához, azonban amit már tudni lehet, hogy az Addams Family különc kislányának, Wednesday-nek a felnőtté válására fog fókuszálni, ami elsőre tökéletesen passzol a sötét vígjáték-rendező eddigi franchise irányvonalához.

A sorozatot a Netflix és az MGM/UA fogja készíteni, és Alfred Gough valamint Miles Millar a Smallville alkotói nem csak showrunnerként, de executive producerként is részt vesznek a munkálatokban.

A sajtóközlemény előtt nem sokkal megjelent egy Twitter-bejegyzés is a készülő produkcióról, ami szerint a Wednesday első évada nyolc részből fog állni.

 

Valószínűleg ott kapcsolódunk majd a történetbe, amikor Wednesday elindul a „különös” Nevermore Akadémiára, amely az iskola körüli kapcsolatokkal, a lány pszichés képességeivel és a városban elkövetett gyilkossággal, valamint a lány szüleinek természetfeletti múltjával kapcsolatos rejtélyekkel foglalkozik. Elsőre a tinik körében népszerű Monster High franchise modern változata ugrik be, amely egy suliban játszódik, ahova a legendás szörnyek gyerekei járnak, persze Tim Burton ismert bizarr stílusjegyeivel nyakon öntve.