Filmek, sorozatok, kultúra

Érkezik a Nyerő Páros, emiatt a vártnál később jöhet a Drága örökösök 4. évada

Az RTL Klub bejelentette, hogy szeptember 21-én rajtol a Nyerő Páros idei szezonja, ami egyben azt is jelenti, hogy a legjobban várt magyar sorozat, a Drága örökösök visszatérésére még várnunk kell.

A nagysikerű sztárpárshow legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért.

Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea.

A sztárpárshow idei versenyzői Dér Heni (zenész) és Bakos Gergő (designer); Rácz Jenő (séf) és Gyuricza Dóra (vlogger); Dallos Bogi (énekes) és Puskás Peti (énekes);  Zámbó Krisztián (énekes) és Takács Zsuzsika (fitness edző); Czutor Zoltán (énekes) és Czutor-Kilián Zsanett (termékmenedzser); Szalay Bence (színész) és Czanka Mercédesz (vágó); Járai Máté (színész) és Járai Kíra (szinkronrendező) illetve Dudás Miklós (kajakozó) és  Szigligeti Ivett (szépségkirálynő-jelölt) lesznek.

 

A Nyerő Páros képernyőre kerülése egyben azt is jelenti, hogy a Drága örökösök 4. évadának premierje a vártnál későbbre tolódik.

A Nyerő Páros korábbi évadai 20, 20 illetve 18 részesek voltak, így várhatóan nagyjából ugyanennyi lesz a negyedik évad is. Ez alapján számításaink szerint nagyjából október 19-én rajtolhat el leghamarabb a Drága örökösök 4. évada – de persze egyelőre erre sem fogadjunk nagyobb összegben a hivatalos bejelentésig.

<