Sorozatos hírek Érkezik a Végzet: A Winx Saga 2. évada

Érkezik a Végzet: A Winx Saga 2. évada

Visszatér a Végzet: A Winx Saga a 2. évaddal – jelentette be a Netflix, amely alig egy hónappal a bemutatót követően adott zöld lámpát a a folytatásnak.

A fantasy elemekkel tűzdelt young adult sorozat január 22-én került fel a szolgáltató kínálatába és az elmúlt időszakban több országban is tartani tudta a TOP10-es helyét, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a szolgáltató vevő legyen a Winx Club című animációs sorozat alapjaira építő, de attól azért jócskán elrugaszkodót széria folytatása.

A  Végzet: Winx Saga hat részes első évada öt szokatlan barát felnőtté válási utazását mutatja be, akik a Másvilág Alfea nevű mágikus bentlakásos iskolájában tanulják meg varázserejük irányítását, míg meg kell vívniuk a szerelemmel, a rivalizálással és az életükre törő szörnyekkel.

A tájékoztatás szerint a forgatás még 2021 végén elkezdődik Írországban és a második évaddal további nyolc rész kerül majd a műsortárba. A legoptimistább becsléseink szerint is leghamarabb 2022 nyarán kerülhet képernyőre a Végzet: A Winx saga folytatása.

A sorozat egyik alkotója, Brian Young azt mondta a folytatásról, hogy “az első évad hat epizódja csak megkarcolta ennek a hihetetlenül gazdag világnak és az abban lakó hatalmas erejű tündéreknek a felszínét”.