Hír és közéleti magazin

Erről fognak szólni a The Walking Dead új epizódjai

Kiderült mire számíthatunk a 2021 elején érkező The Walking Dead extra-epizódokban.

A The Walking Dead 9. évadának 5. részét követően Maggie karaktere csendesen távozott a sorozatból, hogy aztán talán a lehető legjobb pillanatban bukkanjon fel ismét a sorozatban.

The Walking Dead 10 évad 16 rész online

Azt már tudjuk egy ideje, hogy annak kompenzálására, hogy ősszel nem kerül képernyőre a The Walking Dead új évada, az AMC egy 6 részből álló átkötő évadot tervez bemutatni, amely a 10. és 11. évad köti majd össze.

A 2021 elején érkező hat epizód egyik epizódja Maggievel fog foglalkozni, pontosabban azzal, hogy hol volt eddig, mit csinált, hogy ismerkedett meg a titokzatos vasálarcossal és természetesen azt is, hogy miért tért vissza egykori társai közé.

Angela Kang azt is elárulta, hogy a 16. részben felbukkant páncélos-csapat, vagyis a Nemzetközösség is bemutatásra kerül, legalábbis a jelenleginél jóval több információhoz jutunk a kilétüket illetően.

The Walking Dead Nemzetkozosseg

A Maggiet alakító Lauren Cohan elmondta, hogy a távollétéről szóló epizód a legizgalmasabb The Walking Dead-forgatókönyv, amit valaha is olvasott, így természetesen alig várja, hogy elkezdjék a munkálatokat.

Ne számítsunk azonban Rick felbukkanására – ezt már Scott Gimple szögezte le, aki azt is hozzátette: van miért aggódnunk Rick miatt, de azért azt tudjuk, hogy tud ő gondoskodni magáról, ha szükséges.

Korábban egyébként az is kiderült, hogy a The Walking Dead 10. évadának bónusz-epizódjaiban Norman Reedus, vagyis Daryl is biztosan szerepelni fog, ő korábban azt mondta, hogy az új részek sokkal személyesebbek lesznek és kevesebb lesz bennük a zombi.

Az új részek forgatása egyébként már elkezdődött, erről ide kattintva olvashat.