Filmek, sorozatok, kultúra

Erről szólhat a Tales of The Walking Dead sorozat

Véget ér a The Walking Dead, cserébe egy új és szokatlan sorozattal lehelnének új életet a The Walking Dead tévés univerzumába.

Nem sokkal ezelőtt jelentették be, hogy a The Walking Dead egy rekordhosszúságú – minden bizonnyal három részletben érkező – 11. évaddal véget ér.

A The Walking Dead véget ér a 11. évaddal

Ezt követően, a sorozat két legrégebbi szereplője Carol (Melissa McBride) és Daryl (Norman Reedus) egy spin-offban folytatja 2023-ban, ami mellett elindítanak egy újabb sorozatot Tales of The Walking Dead címmel – és még további új tartalmakkal is készülnek.

Mi az a Tales of The Walking Dead?

A Tales of The Walking Dead egy antológiasorozat lesz, ami azt jelenti, hogy minden epizódja más és más történetet dolgoz fel, természetesen más és más szereplővel. Mivel korábban számtalan készülő projektről elmélkedtek a The Walking Dead tévés univerzumának alkotói, ezért elég valószínű, hogy ezeket ennek keretében alkotják meg.

Újabb nagy időugrás jön a The Walking Dead 11. évadában

Így valósulhat meg Jeffrey Dean Morgan főszereplésével a Negan él! képregény adaptációja, amely bemutatja, hogy mi történik Negannel azt követően, hogy ismét találkozik Maggievel és önvizsgálatba kezd.

Szintén a Tales of The Walking Dead mutathatja be azt, hogy mi történt Michonne-nal (Danai Gurira) azt követően, hogy Rick keresésére indult.

Ez jöhet a The Walking Deadben a következő években

De ezen felül is számtalan történetet tudnak bemutatni, így az a pletyka sem bizonyul alaptalannak, miszerint számtalan már korábban meghalt karakter kaphat saját epizódot a The Walking Dead tévés univerzumában.

Visszatérhet akár Shane, Abraham, A Kormányzó, Carl, Glenn vagy akár Merle is, egy-egy előzménytörténet erejéig, de tulajdonképpen bármelyik közönségkedvenc szereplő kaphat egy utolsó menetet.

10 The Walking Dead szereplő, akinek nem ott és nem akkor kellett volna meghalnia

Ezen felül pedig eddig nem ismert, vagy a sorozatból eddig kihagyott képregényes karakterek is kaphatnak egy-egy epizódot és ne feledkezzünk meg a videojátékban hihetetlen népszerűvé lett Clementine-ról vagy a Fear The Walking Dead karaktereiről sem.

Újratervezés jöhet

Hogy mindez mennyire fog kapcsolódni a Rick-filmekhez, vagy mennyire borítja fel a The Walking Dead korábban eltervezett univerzumépítését, az egyelőre nagyon bizonytalan, de az biztos, hogy izgalmas projektek vannak kilátásban, még ha most nagyon szomorúak is a rajongók világszerte.

<