Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

És te hallottad már énekelni a Drága örökösök Stefijét?

A Drága örökösök Stefijét alakító Kiss Anna Laura nem csak szépségével, de a hangjával is elbűvöli a rajongóit.

Tavaly januárban indult az RTL Klub Drága örökösök című sorozata, amelynek meghatározó és egyben egyik megosztó szereplője is Varga Stefi, akit Kiss Anna Laura alakít a sorozatban.

A Stefit alakító 25 éves színésznőt a Holnap Tali!-ban ismerhette meg az ország, ebben Larát alakította, de a színházi közönség is gyakran láthatja, hiszen együtt szerepel a Drága örökösökben apját alakító Lengyel Ferenccel a Love.hu nevű darabban.

Fotó: Blikk

Mint a fenti képen is láthatjátok, a darab különlegessége, hogy ebben – egyébként tanár és tanítványa – nem apát és lányát, hanem egy randioldalon megismerkedő középkorú férfit és fiatal nőt alakítanak. A darab egyébként a Fórum Színház és Hatszín Teátrum előadása, csak ajánlani tudjuk, bár a koronavírus-járvány miatt jelenleg ezek az előadások is szünetelnek.

A feltörekvő fiatal színésznő a Holnap tali! musical-verziójában, a 2017 novemberében a Pesti Magyar Színházban bemutatott SunCity – A holnap tali!-musical című darabban is megmutatta már, hogy van tehetsége az énekléshez.

Az igazán eredeti és gyönyörű hangjából az Instagramra feltöltött videóinak köszönhetően kapunk egy kis kóstolót.

https://www.instagram.com/p/B-jl2DugLrP/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BuDibSqg1mD/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BrH3QHGAAZZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Azt hiszem, hogy erre mondja a magyar, hogy szerelem első hallásra.

Címlapkép: RTL Klub

<