YES DAY. (L-R): JENNIFER GARNER as ALLISON TORRES, JULIAN LERNER as NANDO TORRES, EVERLY CARGANILLA as ELLIE TORRES, JENNA ORTEGA as KATIE TORRES, EDGAR RAMIREZ as CARLOS TORRES. JOHN P. JOHNSON/NETFLIX © 2021

Exkluzív képeken: Jennifer Garner Igen napja a Netflixen

Március 12-én érkezik a Netflix soron következő családi vígjátéka az Igen nap (Yes Day), a Golden Globe-díjas Jennifer Garner (Alias), és American Crime Story-ban Gianni Versace-t alakító Edgar Ramirez főszereplésével.

A sok kritikai visszhang ellenére a Netflix nagyon is jó kézzel nyúl a klasszikus családi vígjátékok irányába, amik általában elég hamar a nézők kedvencei lesznek, elég csak a Mindenkiből lehet hős című Robert Rodriguez szuperhős produkcióra gondolni, ami hosszú hetekig tanyázott a streaming szolgáltató sikerlistájának élén, vagy animáció terén az Oscar-díjra jelölt, BAFTA-díjas Klausra.

Az Igen nap arra az alapvetésre épít, hogy miért ne adhatnánk a gyermekink számára a sok NEM mellé egy IGEN NAPOT, amikor minden döntés a kicsik kívánsága szerint zajlik, ami elsőre talán kész rémálomnak tűnik, de nem a Netflixen. Vagy mégis?

Jennifer Garner és Edgar Ramirez végül is úgy dönt, hogy 24 órán keresztül betartják a gyerekeik saját maguk alkotta szabályait, és közben persze nem is sejtik, hogy egy fergeteges kalandra indulnak Los Angeles körül, amely végül közelebb hozza egymáshoz a családot, mint valaha.

Az Igen naphoz már elérhető a magyar feliratos előzetes, és a Műsoron jóvoltából már látható az első magyar plakát és néhány friss kép a Netflix legújabb családi vígjátékához.

Főszereplők: Jennifer Garner, Edgar Ramirez, Jenna Ortega, Julian Lerner, Everly Carganilla, Fortune Feimster, Nat Faxon, Arturo Castro, Molly Sims

Rendezte: Miguel Arteta

Szólj hozzá