EXKLUZÍV X-Men: Az eljövendő múlt napjai előzetes

x-men az eljovendo mult napjai

Végre valahára megérkezett az X-Men: Az eljövendő múlt napjai előzetese, amelyben szinte minden eddigi mutáns feltűnik, ráadásul a fő téma az időutazás lesz, ami azt jelenti, hogy a fiatal (Michael Fassbender) és idős Magneto (Ian McKellen), valamint az ifjú (James McAvoy) és nem oly ifjú X Professzor (Patrick Stewart) is feltűnik a vásznon. Meg persze az örökifjú Farkas (Hugh Jackman) – nekünk Rozsomák – is. A sztori szerint Robert Kelly szenátor meggyilkolása súlyos következményekkel jár, ennek elkerülése érdekében Kitty Pride (Ellen Page) visszaküldi tudatát a fiatalabb énjébe, hogy figyelmeztesse az X-Meneket.

A főbb szerepekben feltűnik még Jennifer Lawrence, Evan Peters, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Peter Dinklage, Halle Berry, Shawn Ashmore, Lucas Till, Daniel Cudmore, Booboo Stewart, Bingbing Fan, Omar Sy, és Adan Canto.

Bryan Singer, a különlegesen látványos, izgalmas filmjeivel világhírűvé vált rendező, az eredeti X-Men-filmek alkotója azt nyilatkozta, hogy Az eljövendő múlt napjai csupa meglepetés lesz. ?Ezúttal sokkal nagyobb a tét, nemcsak a világ és a jövő, hanem néhány szereplő szempontjából is ? mondta. ? X-Men – Az elsők végére a mutánsok között visszavonhatatlanul lezárult a béke kora. Innen már nem fordulhattak vissza. És most végre megtudjuk, hogy milyen messzire jutottak onnan.?

Bryan Singer szuperprodukciójának premierje 2014 májusában lesz.

Szinkronfóboknak:

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Én nyerem meg a játékot, mondta VV Renátó, majd kiesett a ValóVilág 10-ből

Történelmi vereséget szenvedett VV Renátó a ValóVilág 10. évadában.

Hirdetés

Hírstart