Filmek, sorozatok, kultúra

Ez a szereplő biztosan kiszáll a The Walking Dead 11. évadában

A Hulu sorozatot készít a Titokzatos Benedict Társaságból, a The Walking Dead egyik színésze is szerepelni fog benne.

A Hulu sorozatot készít Trenton Lee Stewart A Titokzatos Benedict Társaság című ifjúsági kalandregényéből, amelyhez állandó szereplőként csatlakozott a The Walking Dead egyik színésze is.

A Hulu Tony Hale (Arrested Developement, Veep) már korábban bejelentett szerepvállalása mellett most újabb színészeket jelentett be, az újonnan hozzáadott csillagok Kristen Schaal (Bob burgerfalodája, Az utolsó ember a földön), MaameYaa Boafo (Iron Fist – Vasököl), Gia Sandhu (Heartland ), Emmy DeOliveira (Teachers, Flaked), Seth Carr (Black Panther, Bosch), Marta Timofeeva és Mystic Inscho.

Na meg Ryan Hurst, aki a The Walking Dead 9. évadában tűnt fel először Beta szerepében, majd Alpha 10. évados halálával egyenesen a Suttogók vezetőjévé lépett elő, sőt a 10. évadban már állandó szereplői státuszt kapott. Mint a The Walking Dead 10. évadának 15. részében is láthattuk, Beta a hordájával együtt megindult, hogy megbosszulja Alpha halálát, de úgy tűnik, hogy a csatának ő is áldozata lehet, de ha nem akkor sem sokáig marad már a sorozatban.

Hurst ugyanis állandó szereplőként fog szerepelni a The Mysterious Benedict Society sorozatban, ő alakítja majd Milligant, az amnéziás titkos ügynököt. Az már külön érdekesség, hogy a történetben Milligan emlékeit egy A suttogó nevű eszköz használata törli… Mivel Milligan állandó szereplői státuszt kapott, így Ryan Hurst biztosan távozni fog a The Walking Deadből…

Angela Kang korábban utalt arra, hogy bár Beta nincs a legjobb formájában, az, hogy bosszúra szomjazik komoly következményekkel járhat. Vagyis, ha a Beta valóban otthagyja a fogát a Darylék elleni csatában, akkor valószínűleg nem egyedül távozik a sorozatból…

The Walking Dead Ryean Hurst Beta

A Titokzatos Benedict Társaság négy fiatal életét követi nyomon, akik egy különleges álláshirdetésre jelentkeznek. A négy fiatal csakhamar különös, sőt egyenesen furcsa megmérettetések hosszú sorával találja szembe magát. Az agyafúrt próbákon sikeresen túljutó kis csapatot egy bizonyos Mr. Benedict veszélyes küldetésre kéri fel: meg kell állítaniuk a világuralomra törő, elvetemült Lex Kampetset, mielőtt még túl késő lenne. A különleges képességű gyerekekre megpróbáltatások és kibogozandó rejtélyek hosszú sora vár.

Facebook
<