Ez jöhet a The Walking Deadben a következő években

A történetet ott hagytuk abba, hogy Beta sarokba szorította a főszereplőket. Valószínű, hogy az utolsó epizódban egy nagy összecsapásnak lehetünk majd szemtanúi, persze nem biztos, hogy a mi fiaink diadalmaskodnak.

Nemzetközösség

A csatát ugyanis könnyen átvihetik a 11. évad elejére is, sőt jó esély van arra, hogy Darylék a Nemzetközösség katonáinak segítségével győzik majd le Betát és követőit. Ha mégsem így lenne, a Nemzetközösség felbukkanására akkor is számíthatunk.

Egyrészt ott van Stephanie, aki már őket kell, hogy felvezesse, másrészt pedig már csak Princess behozatala miatt is kell jönnie Mercernek. Pontosabban mi erre számítunk.

 

CRM

De nem csak a Nemzetközösség jön, hanem a CRM is. A Rick-filmek és az egyelőre be nem mutatott – biztosan két évadosThe Walking Dead: World Beyond is őket fogja bemutatni, pontosabban a három nagy közösség egyikét, ahová az új sorozat fiatal főhősei is tartoznak. S ha már Rick-filmek, akkor idézzük el, hogy egészen érdekes pletykák láttak napvilágot.

A The Walking Dead 11. évadában Michonne-t követően Daryl is Rick keresésére indul. Sőt, nem egyszerűen arról van szó, hogy Daryl megtudja Judith-tól, hogy az apja életben lehet, hanem egy konkrét mentőakcióról pusmognak, amit már egy különálló filmként láthatunk. Ami nagyon fontos, nem a három Rick-film egyikében, hanem egy Daryl-film előadásában!

Ez a helikopter vitte el Ricket a The Walking Dead 9. évadának 5. részében

Mentsük meg Ricket!

Könnyen lehet, hogy azt követően, hogy a Suttogókkal leszámolnak, az események felgyorsulnak a sorozatban és a filmekben is, sőt valószínű, hogy a különböző projektek szorosan összekapcsolódnak majd. A Rick-filmek első darabja ugyanis a hírek szerint azt mutatja majd be, hogy Rick a helikopteres-csapat, a CRM fogságába kerül, akik bár megmentik az életét, de ott sem földre szállt angyal mindenki.

Úgy hírlik konkrétan arról lesz szó, hogy a jó technikai felszereltséggel rendelkező közösség bizonyos tagjai, amolyan őrült tudós módjára emberkísérleteket végeznek majd, hogy megtalálják a zombivírus ellenszerét, ami persze nagyon nem tetszik majd Rick Grimes-nak. Sőt könnyen lehet, hogy lázadást szít és ezért kerül fogságba, de még az sem elképzelhetetlen, hogy rajta is kísérletezni akarnak.

The Walking Dead Rick

Oldalhajtások

Hogy minden hogyan jut Daryl tudomására az persze jó kérdés, de szeretnénk hinni, hogy a mentőakcióban helyet szorítanak Michonne-nak is, akivel kapcsolatban egyébként szintén szólófilmről suttognak. Mindkét filmes projekt nagyobb időt ölelhet fel, a hírek szerint ugyanis a Rick-filmekben Shane, még a Daryl-filmben Merle bukkanhat fel és nem csak egy kis beugrószerepben.

Rick és DarylBár mindkét szereplő esetben múltban játszódó jelenetekről beszélhetünk, de állítólag ezekkel fogják átvezetni a nagyobb időbeni ugrásokat. Ez különösen Rick esetében érthető is, hiszen évek teltek el azóta, mióta utoljára látták társai. Daryl esetében inkább a karakter motivációit fogja szolgálni a Merle-re való visszaemlékezések, ami különösen annak fényében lesz érdekes, hogy tudjuk, hogy Darylt valójában csak egy kis Merle-nek szánták a készítők.

MMM – Madison, Morgan, Michonne

A The Walking Dead-univerzumból egyelőre csak a Fear The Walking Deadet nem tudjuk hova tenni, ebben ugyanis jelenleg Virginia személye jelenti a konfliktusforrást.

Azt már tudjuk, hogy a karakterek szétszélednek a folytatásban, így jó esély van arra, hogy valamelyikük akár Rickbe, akár Michonne-ba, akár Darylbe belefusson, pláne, ha figyelembe vesszük azt is, hogy kissé antológikus stílusba vált a Fear a 6. évadra.

Fear The Walking Dead Madison Morgan Alicia

Azt is fontos feljegyezni, hogy a Fear The Walking Deadben is felbukkantak már azok a CRM-katonák, akik Ricket is magukkal vitték, elég nagy poén lenne, ha ők mentenék meg az ötödik évad végén haláltusáját vívó Morgant is, vagy ha kiderülne, hogy Madison túlélte a stadion leégését és már a CRM egyik közösségét erősíti.

De még azt sem lehet kizárni, hogy Michonne is egy olyan csoporthoz csatlakozott a The Walking Dead 10. évadának 14. részében, ami Virginia közösségének egy őrse és így az ő története a Fear The Walking Dead szereplői felé kanyarodik. Aztán, ha valaki Virginia rémuralmát megtöri, könnyen egy olyan nagy közösség élén találhatja magát, ami már a CRM figyelmét is felkelti.

Rick 4 prezident

Azt pedig, hogy a végén miért Rick lesz a teljes The Walking Dead-univerzum Messiása már itt ecseteltük, de röviden összefoglalva elég valószínű, hogy végül Rick a most őt fogva tartó több százezres-milliós közösség élére áll és tulajdonképpen ő lesz az Egyesült Államokban az apokalipszist követő világ kvázi elnöke. Milyen szép befejezés is lenne nem?

Rick Grimes elnök

A fentiek persze csak pletykákból, részinformációkból összerakott teóriák, de nem lehet kizárni, hogy a sorozat alkotói is hasonlóan gondolkodnak, hiszen ezzel egyszerre tartanák tiszteletben a The Walking Dead-képregényeket és egyszerre adnának hozzá valami egészen újat Robert Kirkman víziójához.

Szólj hozzá