Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Ez már méltó folytatásnak tűnik: SZELLEMIRTÓK – A ÖRÖKSÉG előzetes

A legendás és örökzöld Szellemirtók végre méltó folytatást kap? Az eredeti nagy csapat közreműködésével, de a szellemirtók új generációjával folytatódik a halhatatlan vígjáték.

Jason Reitman (Juno, Egek ura, Pszichoanyu) 7 éves volt, amikor az első Szellemirtók-filmet bemutatták, az előzetes alapján pedig könnyen lehet, hogy ez a rajongás is dominált a film elkészítésekor.

Na de eltűntek azóta a szellemek? Azóta, hogy négy elszánt lúzer felvette a harcot a New Yorkot elözönlő túlvilági lényekkel, és visszakényszerítette őket oda, ahonnan előbújtak, senki nem találkozott kis zöld vagy nagy lila, a falon is áthatoló, gyilkos humorú szörnyekkel.

De a nyugalom csak átmeneti. És a világnak megint szüksége van rá, hogy néhány rettenthetetlen harcos a kezébe vegye a plazmafegyvert. Csak sajnos, nincs jelentkező…Kivéve az egyik egykori szellemirtó feltűnően kiskorú unokáját, aki megtalálja a nagyapja pincéjében az eredeti felszerelés poros-pókhálós maradékát. És amikor már minden sarokban szellemek kísértenek, beindítja a régi járgányt, és elindul, hogy rendre utasítsa a hívatlanul érkezett túlvilági lényeket.

A Szellemirtók: Az örökség 2020 július 9-én kerül a moziba Mckenna Grace, Bokeem Woodbine, Carrie Coon, Paul Rudd, Bill Murray, Dan Aykroyd, Finn Wolfhard és Ernie Hudson szereplésével.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<