Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

The WALKING DEAD: WORLD BEYOND – Ezek a gyerekek a zombiapokalipszisbe születtek

Címe még nincs, de főszereplője már van a legújabb The Walking Dead sorozatnak.

Az AMC már hónapokkal ezelőtt belengette, hogy nem csak The Walking Dead-mozifilmet, de az apokalipszist egy új nézőpontból is bemutató sorozatot is terveznek.

A Fear The Walking Dead mostani évadában is hangsúlyos szerepet kapott a fiatalabb generáció, de az egyelőre cím nélküli, bár Monument munkacímen emlegetett a The Walking Dead: World Beyond sorozat főszereplői tejességgel ők lesznek, pontosabban azok, akik már akkor nőttek fel, amikor az általunk is megélt emberi társadalomnak befellegzett.

A fiatalok közül három karaktert is ismertettek, őket Alexa Mansour, Nicolas Cantu és Hal Cumpston alakítja majd.

Az Unfriended: Dark Web című közösségi médiás horrorban is feltűnt Alexa Mansour egy alapvetően jóindulatú, de a mának élő és nagy általánosságban öntörvényű fiatal lányt alakít majd. A mostanáig elsősorban szinkronszínészként dolgozó Nicolas Cantu egy a korához képest érett srácot, aki nem mellesleg fekete öves karatés. A 19 éves Hal Cumpston karaktere egy visszahúzódó és magányos fiatal lesz, akitől ennek ellenőre elég sokan tartanak.

Rajtuk kívül Annet Mahendru, a The Americans szépséges – indiai és orosz szülőket magáénak tudó – színésznője is szerepelni fog a sorozatban, ahogy a The Red Line sorozattal a magára figyelmet felhívó Aliyah Royale is, de az eddig kosztümösként dolgozó Diane Crookenak is jutott szerep.

Annet Mahendru

A  The Walking Dead: World Beyond sorozatot egyelőre 10 részre rendelték be, Matthew Negrete és Scott M. Gimple bábáskodása mellett és 2020-ban érkezik majd az AMC-re, ráadásul a Kong: Koponya-sziget rendezője, Jordan Vogt-Roberts rendezi majd a pilotot.

Frissítés: Az AMC berendelte a The Walking Dead: World Beyond 2. évadát is és ezzel el is kaszálta a szériát. Közleményük szerint tudatosan 2 évadra tervezik a sorozatot.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<