Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ezek a hollywoodi színészek tényleg a pornóiparban kezdték?

Azt tudtad, hogy Sylvester Stallone, Jackie Chan, de még Helen Mirren is kipróbálta magát a pornóiparban? De vajon még kik azok, akik hozzájuk hasonlóan így alapozták meg a pályafutásukat. Talán Hugh Jackman is? Utánanéztünk.

Azt tudtad, hogy Sylvester Stallone, Jackie Chan, de még Helen Mirren is kipróbálta magát a pornóiparban? De vajon még kik azok, akik hozzájuk hasonlóan így alapozták meg a pályafutásukat. Talán Hugh Jackman is? Utánanéztünk.

Sylvester Stallone

the-party-at-kitty-and-studs-1970-sylvester-stallone

Azt talán sokan tudják, hogy még Sylvester Stallone is egy könnyedebb filmmel, a The Party at Kitty and Stud’s-szal kezdte tulajdonképpen a pályafutását. A mostanra akciólegendává – és követendő példaként bátran emlegethető – Sly maga sem túl büszke erre, igaz ezt az előzetest elnézve meg is értjük a dolgot.

Hugh Jackman

Annál kevesebb tudják azonban, hogy mindenki Rozsomákja Farkasa is a pornóiparban kezdte – igaz Hugh Jackman utólag már azt nyilatkozta, hogy egy tréfás mondatának kerítettek túl nagy feneket, ráadásul soha senki nem talált (pedig gondolom az egész netet feltúrták) egyetlen olyan pornófilmet sem, amelyen felismerhettük volna a színészt. Ettől függetlenül idézzük fel, hiszen ő mondta: “Még a pályám elején csináltam néhány pornófilmet. Mindenkinek el kell kezdeni valahol”. Filmeket egyébként mi is kerestünk, de nem találtunk, maximum néhány agyonfotosoppolt +18-as képet, szóval az ő esetében a pornózás eléggé kérdőjeles.

David Duchovny

A Kaliforgiában a röptében a legyet is fickót alakító egykori Murder ügynök sem véletlenül alkalmas Hank Moody szerepére. Saját elmondása szerint fiatalkorában több kisköltségvetésű pornófilmben is szerepelt, igaz ez annyira nem meglepő, miután 5 évvel ezelőtt tele voltak az újságok Duchovny szexfüggőségével.

Bizonyítékot az ő esetében sem találtunk, így csak az ő szavaira hagyatkozhatunk, de az biztos, hogy a Showtime sorozatában sem szégyenlős – ahogy a Vörös cipellők-sorozatban sem volt az.

david duchovny nude californication

Matt LeBlanc

A Jóbarátok Joey Tribbianijáról is elterjedt a pletyka, hogy a pornóiparban kezdte a pályafutását, de mi csak azt tudjuk, hogy Duchovnyhoz hasonlóan feltűnt a The Red Shoe Diaries című szoftpornó sorozatban. Néhány közepesen sikerült kamukép mellett talán ez volt a legbizarrabb, amit Mattről találtunk:

matt le blanc shirtless

Arnold Schwarzenegger

Mr. Olympia. A Kormányzó úr. A terminátor. És egy korai melegmagazin címlapfiúja. A rossz nyelvek szerint Schwarzenegger is filmezett, de valahogy egyszerűen képtelenek vagyunk elhinni a dolgot. Azért ez a kép örök.

ARNOLD-SCHWARZENEGGERS

Helen Mirren

Na igen még olyan mostanra már színészlegendának nevezhető díváktól sem állt messze a szoftpornó, mint Helen Mirren. A színésznő több ilyen szerepet is bevállalt, többek közt a Caligula és a Savage Messiah című filmekben is megmutatta bájait, de azért itt is villantott egy merészet.

Helen-Mirren-Nude-1

Jon Hamm

A Mad Men sztárja is kipróbálta magát a pornóiparban, bár saját szavai szerint ő ízléses, inkább erotikus-, mint pornófilmeket vállalt csak. “Így ment ez pár hétig és valljuk be elég lehangoló módja, hogy pár száz dollárt összeszedjünk egy nap, de legalább nagy tanulási tapasztalat, hiszen egy ilyen filmben sem mindegy például, hogy a hamutartó milyen szögben helyezkedik el az asztalon” – nyilatkozta korábban.

Kevin Costner

A pletykák szerint A farkasokkal táncoló is csak az alacsonyköltségvetésű pornófilmeknek köszönhette, hogy szerepet kapott a szintén szoftpornónak minősülő Sizzle Beach USA című filmben. Mondanom sem kell, róla sem gondoltuk volna.

Jackie Chan

Amikor belevágtunk ebbe a listába mi sem hittük, hogy az ő neve is szóba jöhet egy ilyen témában. Márpedig így van, hiszen egy Hong-Kong-i pornóvígjátékban (nem paródiában), az 1975-ös All in The Family címet viselő filmben őt is láthatjuk egy kicsit szokatlanabb szerepkörben.

allinthefamily

Cameron Diaz

Cameron Diazról sosem bizonyosodott be, hogy filmezett volna, de az biztos, hogy saját elmondása szerint is szép számmal készültek róla olyan szado-mazós képek, amelyen egy másik nővel pózol. Bár rengeteg helyen olvastunk róla, hogy a színésznő nem csak képeket készített, hanem filmezett is, néhány – beállított – Esquire-s képen kívül csak egy olyan képet találtunk, ami nem photoshop és valószínűleg tényleg a színésznő látható rajta. Valószínűleg.

Cameron-Diaz

Pamela Anderson és Paris Hilton (és a hozzájuk hasonlók) esete abban különbözik a fentiektől, hogy ők nem kifejezetten a pornóiparban kezdték, hanem a saját szórakoztatásukra készítettek felvételeket, amik később vagy kiszivárogtak, vagy ők maguk szivárogtatták ki őket, így bármennyire is bírjuk a két szőkeséget, ez esetben nem fértek fel a listánkra. Na jó egy közös kép erejéig mégis, mégiscsak fiatalkorunk szexikonjai voltak.

<