Hír és közéleti magazin

Ezek a MARVEL és STAR WARS sorozatok jönnek a DISNEY+-ra

Két nagy márkájának univerzumát is elég erőteljesen építi a Disney az új streamingszolgáltatásán.

A Disney D23 Expojával lassan teljessé válik a kép, hogy hogyan kívánja bővíteni a Star Wars és a Marvel Univerzumát a stúdió, amely a mozifilmekhez szorosan kapcsolódó sorozatokat indít a novemberben rajtoló Disney+ néven futó streamingszolgáltatásán.

Három új MARVEL-sorozatot jelentettek be a Disney Plusra

Új sorozatok a Star Wars univerzumában

The Mandalorian (2019)

A The Mandalorian előzetesét nem lehet elégszer megnézni. A galaxis peremvidékén kóborló Boba Fettre hajazó mandalóriai zsoldos, egy igencsak veszélyes küldetést vállal be.

Obi-Wan Kenobi (2021?)

Egyelőre csak annyit tudni, hogy 2020-ban kezdik forgatni és természetesen Ewan McGregor is visszatér a címszerepben, aki jó eséllyel Darth Maullal is megküzdhet.

Cassian Andor (2020?)

A Zsivány egyes előzménysorozata Cassian Andor (Diego Luna) és a K-2SO (Alan Tudyk) nevű droid kémkedős kalandjait mutatja majd be.

A Star Wars filmek és sorozatok idővonala (benne a közelgő produkciókkal)

Új sorozatok a Marvel univerzumában

Loki (2021)

A galaxis legnagyobb csínytevője a hírek szerint egy időutazós sorozatot kapott. Ahogy eddig is, természetesen Tom Hiddleston alakítja majd a főszereplőt.

The Falcon and The Winter Soldier – A Sólyom és A tél katonája (2020)

Az Amerika Kapitány szárnysegédeit a középpontba állító sorozatban a két címszereplő mellett az Amerika Kapitány: A tél katonája és az Amerika kapitány: Polgárháború filmekben feltűnt 13-as Ügynök, Sharon Carter (Emily VanCamp) is szerepelni fog, de bejelentették, hogy egy újabb képregényes karakter, John Walker, vagyis a Patrióta is feltűnik majd a történetben (Wyatt Russell alakításában). A főszereplők természetesen Daniel Brühl és Anthony Mackie lesznek.

Hawkeye – Sólyomszem (2021)

A Sólyomszem-sorozat nem a Jeremy Renner által alakított Clint Bartont állítja majd a középpontba, hanem az általa mentorált új Sólyomszemet, Kate Bishopot.

WandaVision (2021)

A Skarlát boszorkányt (Elizabeth Olsen) és Víziót (Paul Bettany) a középpontjába állító sorozat sitcom lesz, zajos szomszédasszonnyal és vicces szituációkkal. A két főszereplő mellett Kat Dennings, Kathryn Hahn, Randall Park és Teyonah Parris is ott van a stábban, illetve ebben is szerepelni fog Sharon Carter és a Patrióta karaktere.

Összeszedtük az idei Comic Con legfontosabb mozzanatait

What if…? (2021)

Az animációs sorozat, a “Mi lett volna, ha….” elméletet veszi alapul. Így például, hogy mi lett volna, ha Steve Rogers helyett Peggy Carter kap a szuperszérumból és válik Amerika Kapitánnyá, ahogy sok más mellett zombikat is láthatunk majd a szériában, amelyben szinte minden Bosszúálló felbukkan.

She-Hulk – Amazon (?)

Jennifer Walters sikeres védőügyvéd, amíg le nem lövik, hogy aztán éppen Bruce Bannertől kapjon vérátömlesztést, meg ugye ezzel együtt gammasugarakat. Amazon azonban zöld lényként is észnél van, az átváltozás alatt is megtartja minden emberségét és intelligenciáját.

Moon Knight – Holdlovag (?)

A disszociatív személyiségzavarban szenvedő, így tulajdonképpen négy alteregóval rendelkező Holdlovag egy egyiptomi holdistennek köszönheti feltámadását, hogy aztán kvázi Marvel-Batmanként vadássza le éjszakánként az ellent. Még nappal vagy a milliárdosok mindennapjait éli, vagy magát taxisofőrnek kiadva kutatja fel a szükséges információkat.

Ms. Marvel (?)

A Marvel első muszlim szuperhőse, aki Peter Parkerhez hasonlóan középiskolás, akit előszeretettel szekálnak, azonban nem csak az iskolaévekkel kell megküzdenie. Még szerencse, hogy Mr Fantasztikushoz hasonlóan nyúlánk, alakváltó képessége van, ami segít neki a nehéz helyzetekből kimászni.

A Marvel Stúdió 4. fázisa, egyelőre a tegnap bejelentett 3 sorozat nélkül