Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Ezek a nők A BŰN KIRÁLYNŐI

Nemcsak a Marvel Fenegyereke igazgatja Hell’s Kitchent, a DC Comics sem hagyja lógva a körzetet.

A Straight Outta Compton írója a DC Comics The Kitchen című képregénye alapján három emlékezetes, vagány női figurát teremtett kemény gengszterfilmjéhez.

A Hell’s Kitchen New York legrosszabb hírű negyede – és nem véletlenül: ez a környék az ír maffia központja, a maffiózók országa. Egy helyi banda három tagját mégis letartóztatja az FBI – a nyomukba három család marad védtelenül és pénztelenül.

A három feleség azonban nem fogadja el a helyzetet. Nem hajlandóak elfogadni a kiszolgáltatottságot, a kezükbe veszik az ír maffia ügyeit, és meglepően hamar alkalmazkodnak a helyzethez. Az üzlet felvirágzik, ellenfeleik pedig kénytelenek megtanulni, hogy milyen az, amikor a fegyverek női kézbe kerülnek…

A rendezőként elsőfilmes Andrea Berloff augusztus 22-én érkező képregényadaptációjának főbb szerepeiben Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Elisabeth Moss, Domnhall Gleeson, James Badge Dale, Brian d’Arcy James, Margo Martindale  és Common lesz látható.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<