Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ezek a valaha volt legnézettebb Netflix-filmek

Először tette közzé nézettségi ranglistáját a Netflix. Az örökranglistán a saját gyártású egész estés filmjeik szerepelnek.

A bemutatót követő első hónap számai alapján a Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés lett a Netflix történetének legsikeresebb filmje 99 millió nézővel.

Ezt a Sandra Bullock főszereplésével készült Madarak a dobozban követi a maga 89 milliós nézettséggel.

A dobogó legalsó fokára a Mark Wahlberg főszereplésével készült Spenser az igazság nyomában állhatott fel 85 millió nézővel.

Alig maradt le a dobogóról a Michael Bay által rendezett és Ryan Reynolds főszereplésével készült Six Underground – Hatan az alvilágból a maga 83 millió nézőjével.

Az ötödik helyre az Adam Sandler és Jennifer Aniston főszereplésével készült Gyagyás gyilkosság című krimikomédia sikerült bekerülnie 73 millió nézővel.

A hatodik helyezett Az ír (64 millió néző), majd ezt követi a Határok mentén (63 millió néző), A másik Missy (59 millió néző), A platform (56 millió néző) és a Tökéletes pasi (48 millió néző).

Persze jó eséllyel nem sokáig lesz ez így, a Netflix ugyanis a valaha volt legköltségesebb filmjébe vágott bele Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével, nem is beszélve arról, hogy szeptemberben érkezik a The Devil All Time, ami szintén jó eséllyel bekerülhet a TOP10-be.

<