Ezekkel a filmekkel készül a Karácsonyra a Filmbox

-

Nem telhetnek el az ünnepek karácsonyi filmek, érzelgős love storyk és cuki állatos történetek nélkül. Mivel a FilmBox is szereti és követi a tradíciókat, csatornákion sem lesz ez másként, viszont, a megszokott kedvencek mellett jó pár premierrel is kedveskednek nekünk, ha a Reszkessetek betörők már esetleg kezdene unalmassá válni.

Karacsony ami majdnem elmaradt

Nézzünk bele kicsit mit is fogunk nézni a mikulásvárás izgalmai közben és a karácsonyi zabálások félidejében….

A Kutya egy Karácsonyt a Mikulás hozza, december 6-án a FilmBox Extrára 11.20-ra. A családi vígjáték egy otthonról elszökött fiúról szól, aki összebarátkozik néhány elbűvölő kutyakölyökkel, és együttes erővel akadályoznak meg egy karácsonyra tervezett bankrablást. Ebben a bájos családi kalandfilmben, ráadásul újra láthatjuk Shannon Elizabethet, az Amerikai Pite sztárját.

A szerelem határai szintén a FilmBox Extrára érkezik december 7-én 21.00-ra, egy kicsit a felnőtteknek is kedvezve, hiszen ez a romantikus életrajzi film az érzelmi húrokat célozza be leginkább. A garancia, hogy jól választunk vasárnap estére ezzel a programmal, pedig Keira Knightley és Sienna Miller. A történtet a II. világháború idején zajlik. Dylan Thomas véletlenül találkozik gyerekkori szerelmével, Vera Phillips-szel, aki énekesnőként lép fel éjszakánként. Szikrázik közöttük a levegő, úgy tűnik, a régi érzelmek újra feléledtek. Így a lányt teljesen váratlanul éri, amikor egy nap a költő bemutatja neki a feleségét. Caitlin, a szabadszájú és könnyűvérű asszony hozzászokott már férje nőügyeihez, de Verában megérzi a vetélytársat. Ennek ellenére a két nő között mély barátság kötődik. Verának mindeközben kitartóan udvarol egy katonatiszt, és kettejük szerelme, valamint a világháború örvénylő szörnyűsége, csak még bonyolultabbá teszi mindőjük életét.

Ünnepi ráhangolódásnak december 19-én a FilmBox Basic-en 21.00-tól megnézhetjük, A karácsony, ami majdnem elmaradt, amerikai vígjátékot. A Télapó elég nagy slamasztikába kerül, mikor a kapuzárási pánikban szenvedő Rozsdás, a rénszarvas egyszer csak úgy dönt, hogy lelép az Északi-sarkról, hogy megtudja, mi is az ő igazi szerepe ebben az egész karácsonyosdiban. A patás pajti a nagyvárosba zarándokol, hogy kiöntse a lelkét más ünnepi figuráknak ? többek között a húsvéti nyuszinak és a hálaadásnapi pulykának ?, közben az egyre frusztráltabb Télapó újabb problémával szembesül, mikor a ?Jó gyerek, rossz gyerek? masina csődöt mond, és egy jó fiú véletlenül a rosszak listájára kerül. No, ezt aztán Rozsdás sem hagyhatja annyiban!

A Mindent a Szentestéről szintén a romantikusoknak kedvez december 20-án, szombaton, 21.00-tól a FilmBox Basic-en. Evelyn Wright (Haylie Duff, Hetedik mennyország) rendezvényszervezőként dolgozik New Yorkban. Karácsony közeledtével a lány épp arra készül, hogy romantikus utazásra induljon a barátjával, Darrennel, mikor az ügynöksége jelzi, hogy az egyik legfontosabb partnerük óriási karácsonyi partira készül, és őt kérték fel szervezőnek. A lány nem tud dönteni: kockáztassa-e a karrierjét azzal, hogy nemet mond, vagy pedig inkább üljön fel a gépre barátjával. Egy olyan döntés elé kerül, melyet kevesen hoznánk meg könnyen, ez a varázslatos karácsonyi komédia viszont mindkét választás eredményét megmutatja.

Az Elveszett Karácsony szenteste 19.20-tól lesz látható a FilmBox HD-n, ami az ünnepi vacsora elfogyasztása után egy kicsit az érzelmekre és a család fontosságára helyezheti a hangsúlyt. A tízéves Goose nem akarja, hogy apja egy sürgős munka kapcsán karácsony napján elrohanjon otthonról, ezért elrejti a férfi autójának kulcsait. A fiú ekkor még nem sejti, hogy ezzel tragikus eseményeket idéz elő, ugyanis mikor a kulcsokat nem találva apát végül anya viszi be a munkába saját autóján, mindketten szörnyet halnak egy autóbalesetben… Egy év telik el: Goose már rég nem az az életvidám, kedves fiú, aki volt, ehelyett az utcákat rója, és zsebtolvajlásból él. Így találkozik össze Anthony-val (a kétszeres Emmy-díjas Eddie Izzard), a titokzatos férfival, aki szemlátomást a semmiből jelent meg, és némileg elveszettnek tűnik, mégis olyan varázslatos képesség birtokosa, ami ismét örökre megváltoztatja a fiú életét, ám ezúttal pozitív irányban.

Kapcsolódó

Több szolgáltatónál is kódolatlanul nézhető a Filmbox

Másfél héten át ingyenesen elérhetővé válnak a Filmbox csatornái.

Megújul a Filmbox kínálata

A nagyobb filmstúdiókkal és filmforgalmazókkal nemrégiben kötött megállapodásoknak köszönhetően a FilmBox csatornák műsorkínálata is bővül.

A UPC minden előfizetőjét megajándékozza a prémiumcsomagjával

A koronavírus miatt kialakult helyzetben a UPC Direct szeretné az otthon töltött időt kellemesebbé tenni a családok számára

Mi az a streaming? Mi az a VOD?

Túl sok az új fogalom? Segítünk eligazodni az online tartalomfogyasztás útvesztőjében!

Most a címlapon

A Keresztanyu sorozat 14. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 14. része a A kutya meg a macska címre hallgat.

A WarnerMedia bejelentette kik hozzák el Magyarországra is az HBO Max-ot

Felállt a csapat, már csak arra kell várnunk, hogy meg is érkezzen Magyarországra az HBO Max.

Wonka címen előzményfilmet kap a Charlie és a csokigyár

mostani film előzményfilm lesz, valószínűleg Wonka fiatalkoráról szól majd.

Már több mint 200 millió előfizetője van a Netflixnek

Több mint 8,5 millióval fizettek elő a Netflix-re 2020 utolsó negyedévében, így már 200 milliónál is több előfizetőjük van.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet