Filmek, sorozatok, kultúra

Ezért hagyta ott az RTL Klubot Lékai-Kiss Ramóna

Ahogy megírtuk, Lékai-Kiss Ramóna az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt, a hamarosan induló Dancing with the Stars műsorvezetője lesz.

Majdnem húsz után távozott az RTL Klub képernyőjéről, hogy a legfőbb konkurens, a TV2 arca legyen Lékai-Kiss Ramóna. A Barátok közt egykori színésznőjénél a mellőzöttség tette be a kaput, úgy érezte, hogy az RTL Reggeli című műsorán kívül nem számítanak rá a csatornánál.

Lékai Kiss Ramona TV2

Senki nem értette a csatornánál, hogy miért nem használják Lékai-Kis Ramónát, például miért nem őt ültették be az Álarcos énekes zsűrijébe, ha már egy nőt választottak új tagnak. Helyette leigazolták Hargitai Beát” – árulta el a Blikknek a lap informátora.

„Rami az RTL-ben csak akkor kapott pénzt, ha képernyőre került. A Reggeliben úgy 200-250 ezer forintot kereshetett adásonként, így az elmaradt X-Faktor komoly anyagi veszteséget jelentett számára. A TV2 azonban csatornaszerződést kötött vele, amely jóval magasabb fizetést is jelenthet” – nyilatkozta egy szakmabeli.

Lékai-Kiss Ramóna távozását az RTL Klub így kommentálta: „Lékai-Kiss Ramóna az elmúlt években sok ikonikus műsorunkban szerepelt, köszönjük neki, hogy hozzájárult az RTL Magyarország sikereihez. Sok sikert kívánunk neki a következő időszakhoz” – közölték.

A színész-műsorvezető a Life.hu-nak maga is elmondta miért döntött a váltás mellett.

<