Ezért szakított Peti gazda és Anett

Tévéműsorok Ezért szakított Peti gazda és Anett

A ciprusi álomrandi után még úgy tűnt, a gazda és a fiatal lány között minden rendben van, csakhogy az idő múlásával ez megváltozott – írja az RTL Klub, de valójában teljesen egyértelmű volt, hogy Anett és Peti gazda már a nyaraláson is feszélyezve érezte magát, sőt az is jól hallható volt, hogy a férfi egy előre megírt szöveget olvas fel az érzelmeivel kapcsolatban az utolsó adásban.

Péter gazda egyébként elárulta, mi vezetett oda, hogy ma már nincsenek együtt Anettal sem, de a különböző internetes fórumokban arról pletykálnak a helybéliek, hogy Peti gazdának már a műsor ideje alatt is volt barátnője.

Ennek igazságtartalma persze csak útszéli pletyka, az viszont biztos, hogy ahogy azt korábban megírtuk: Peti és Anett nincsenek már együtt.

A gazda egyébként azt mondja, hogy az utolsó percig hezitált rajta, hogy Laura vagy Anett, de végül a közös pontok miatt döntött Anett mellett, pedig Laurán jobban látta, hogy “falusiasabb”. Peti nem érezte az átütő erőt végül Anettal, a lány amúgy is visszament Londonba.