Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Ezra Miller karrierjébe kerülhet a most kiszivárgott videó

Az egyelőre nem világos, hogy mi történt pontosan, de annyi kiderült, hogy az eset a reykjavíki Prikíd bárban történt, ahol Miller egy nőt bántalmazott.

A The Flash mozifilm főszereplője nagyon úgy néz ki, hogy elvesztheti Barry Allen szerepét, de az egész karrierjére hatással lehet a róla most kiszivárgott videó.

Az eset április 1-jén történt, így áprilisi tréfának is gondolhatnánk, de mind a Variety-nek, mind a MovieWebnek több egymástól független forrás megerősítette, hogy a látottak nagyon is komolyak.

ezra-miller-nőverő

A feltöltött videón az látható, hogy a színész megragadja egy nő nyakát, majd “Verekedni akarsz? Ezt akarod?” felkiáltással a nyakánál fogva a földre viszi. A színész állítólag többször le is köpte a nőt, mielőtt komolyabb fizikai agressziót alkalmazott volna, sőt a felvételt készítő férfit is.

Az egyelőre nem világos, hogy mi történt pontosan, de annyi kiderült, hogy az eset a reykjavíki Prikíd bárban történt, ahonnan Millert az eset után kivezették a szórakozóhelyről – ahol állítólag szinte törzsvendég, de mostanáig nem keveredett összetűzésbe senkivel.

A színész vagy ügynöksége egyelőre nem reagált a videóra. A színésznek 3 filmje áll előkészületben jelenleg: a Legendás állatok és megfigyelésük 3. része, a The Flash mozifilm és a Dali Land, amelyben a fiatal Salvador Dalit alakítja majd. Ha alakítja.

Ez is érdekelhet:
<