Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ezt lehet tudni eddig a Keresztanyu sorozatról

Az RTL Klub legújabb nagyszabású produkciója körül elég nagy a titkolózás, de azért már elég sok minden kiderült vagy kikövetkeztethető.

Mint beszámoltunk róla az RTL Klubon már a Drága örökösök 4. évada utáni életre készülnek és Hámori Barbara showrunner vezetésével már a Keresztanyu című sorozat forgatásán dolgoznak, amelynek helyszíne a már jól ismert falu Ökörapáti lesz – igaz ezúttal Makkosszállás néven.

A Keresztanyu sorozat napi sorozat lesz, akárcsak a Drága örökösök.

Műfaja szerint akcióvígjáték lesz, vagyis akárcsak a Drága örökösökben, úgy a Keresztanyuban is fontos szerepet kapnak a bűnesetek.

Azt már tudjuk, hogy Makkosszállás az ukrán-magyar határ közelében helyezkedik el – ezt egyébként a sorozat logója is megerősíti – vagyis könnyen lehet, hogy ezek a bűncselekmények a csempészethez köthetőek majd.

Keresztanyu sorozat RTL Klub logo

A Szappanos Tibit alakító Lengyel Ferenc és a Subicz Jánost alakító Németh Kristóf is szerepet kap a sorozatban. Előbbi egy Tivadar nevű rendőrt alakít majd, utóbbi pedig egy munkás lesz, legalábbis a munkásruhája alapján erre lehet következtetni.

Gálvölgyi János is szerepelni fog a Keresztanyuban, ő visszatérő szereplőként kap helyet a történetben, méghozzá a budapesti rendőrkapitány szerepében, akinek valószínűleg Lengyel Ferenccel lesz több közös jelenete.

Akárcsak a Drága örökösök, úgy a Keresztanyu sem csak a faluban játszódik majd, ugyanis a Budapesti Rendőrfőkapitányság is szerepet kap a történetben, igaz ezeket a jeleneteket is helyben forgatják majd.

De lesz Makkosszállásnak is rendőrsége, az épület pedig az egykor a Drága örökösök fő helyszíneként szolgáló épület, vagyis Szappanos Kálmán egykori háza lesz.

A Rendőrség mellett egy Tűzoltóság és egy templom is helyet kap a történetben – ez utóbbi az egykori panzió helyére épül, de átalakul az egykori kocsma és kisbolt is. Előbbi egy gazdag ember háza, utóbbi pedig egy fogadó lesz.

Ezek alapján valószínűsíthető, hogy Makkosszállás nem egy falu, hanem egy kisváros lesz.

A sorozatot megálmodó Hámori Barbara ígérete szerint lesznek még meglepetések a szereposztásban, így jó eséllyel több Drága örökösök-szereplő is felbukkan majd a sorozatban.

<