Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ezúttal a leggonoszabbak mentik meg a világot!


Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. rács mögé dugta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg. A Cég most saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.

suicide-cast-

A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok? mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.

Talán a legrégebben, legjobban várt képregény-megfilmesítésben az antihősökből álló szupercsapatot igazi sztárválogatott kelti életre. A film főszereplői között ott van:

Will Smith, aki a mesterlövész Deadshotot, ha úgy tetszik Halálpontost játssza;

Batman legnagyobb ellenfele, alias Joker ezúttal Jared Leto lesz;

a The Killing – Gyilkosság sorozatból ismert Joel Kinnaman alakítja Rick Flagg exkatonát, a küldetés vezetőjét;

a szépséges Margot Robbie lesz Harley Quinn, Joker ápolójából lett barátnője;

a tehetségesnek ritkán nevezett Jai Courntey lesz Bumeráng, aki energiával dobálózik;

a modellből lett színésznő Cara Delevingne alakítja Enchantresst, aki bármilyen alakot felvesz;

de David Ayer (Harag, Az utolsó műszak, Kiképzés, Szabotázs) filmjének további szerepeiben is olyan színészek tűnnek fel, mint a friss Emmy-díjas Viola Davis, aki az A.R.G.U.S. vezetőjét, Amanda Wallert alakítja; a Lost Mr. Eko-ja, vagyis Adewale Akinnuoye-Agbaje, mint Gyilkos Krok; Jay Hernandez, mint El Diablo; Adam Beach, mint Slipknot, Karen Fukuhara, mint Katana illetve egyelőre titokzatos szerepben Scott Eastwood és Ben Affleck, aki természetesen Batmant alakítja majd a filmben.


 

Suicide Squad – Öngyilkos osztag magyar felirattalA világ legőrültebb és legelvetemültebb rosszfiúi és lányai megmentik a világot? Jöhet!

Posted by Filmsor on 2015. október 16.


(Az Intercom által kiadott hivatalos előzetesben sajnos bőven akadnak félrefordítások, amik már csak azért is érthetetlenek, hiszen az ‘eredeti’ fordítás sokkal jobban ütne, mint ez…)

<