csütörtök, január 28, 2021

Farm VIP: Ambrus Attila megható ajándékkal kedveskedett Novák Zalánnak

-

- Hirdetés -

Eljött az idő, ismét el kellett búcsúznia egy versenyzőnek a Farm VIP-tól. Horváth Éva és Ambrus Attila egy idegőrlő párbaj keretein belül küzdöttek a továbbjutásért, amely során a keramikus alulmaradt. A megdöbbentő fordulat mindenkit meglepett: a versenyzők szóhoz sem jutottak, síri csendben hallgatták Attila búcsúját.

Kiesése a legjobban Novák Zalánt viselte meg, akivel nagyon közel kerültek egymáshoz Farmon töltött idő során. Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy Attila neki ajándékozta félve őrzött ˝ereklyéjét˝, a sakktábláját.

- Hirdetés -

Még több hírért látogass el a Filmsor főoldalára! Ha nem akarsz lemaradni a friss cikkekről csatlakozz a Filmsor Facebook-oldalához vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra! Híreinket, cikkeinket már a Google Hírek szolgáltatásban is megtalálod, itt is feliratkozhatsz a Filmsorra!

Kapcsolódó bejegyzések

Exatlon: Megérkezett az új játékos a Kihívok csapatába

A Kihívok csapatának tagja, Nagy Dani a múlt héten sérül le, azóta pedig mankókkal közlekedett és csak lélekben tudta segíteni társait....

Sydney van den Bosch a TV2-n panaszolta el, hogy husinak nevezték követői

Nagy megrázkódtatás érte, el is kellett menni egy reggeli műsorba, hogy elpanaszolja.

Nem engedik az orvosok versenyezni az Exatlon legjobbját

Hazaküldték az orvosok Nagy Danit, akinek csak 24 futam jutott, de ezekből 20-at megnyert. https://filmsor.net/kiderult-ki-torte-ossze-magat-az-exatlon-3-evadaban/ „Az orvosok megvizsgálták a lábadat, de...

Friss

Animációs Trónok harca sorozatot fejleszt az HBO

A már bejelentett újabb előzménysorozat mellé egy Trónok harca világában játszódó animációs sorozatot is fejleszt az HBO.

Technikai problémák miatt állt le az HBO GO

Ha nem megy az HBO Go, a hiba nem a te készülékedben van, hanem a szolgáltatónál vannak fennakadások.

Válik Az Esernyő akadémia sztárja

Elliot Page (korábbi nevén Ellen Page), Az Esernyő Akadémia sztárja, tavaly decemberben jelentette be, hogy transznemű.

Ha Shonda Rhimes visz elég könyvet a nyaralásra, el sem készül A Bridgerton család sorozat

Julia Quinn, A Bridgerton család alapjául szolgáló Bridgerton-regénysorozat írója elég vicces sztorit osztott meg a napokban.
A Hírstart ajánlata