Hír és közéleti magazin

Ha Gáspár Zsoltin múlik, sokat fogunk nevetni a Farm VIP adásain

Hamarosan indul a TV2 vadonatúj kalandreality-je, a Farm VIP, ahol a műsorvezető Demcsák Zsuzsa, a gazda pedig Gáspár Zsolti lesz.

Hamarosan indul a TV2 új valóságshowja, a Farm VIP! Már az is kiderült, hogy kik lesznek a műsorvezetői: Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti fogják majd a gyeplőt egészen nomád körülmények között! Ők már az Ázsia expressz 2.-ben is közel kerültek egymáshoz.

Zsolti a minap disznóvágásra invitálta partnernőjét, de a traktorját is megjavította, hogy aztán azzal vigye végig Zsuzsát a budapesti Andrássy-úton, csúcsforgalomban.

A két műsorvezető a Mokka vendége volt, Demcsák Zsuzsa pedig meglepő dolgokat árult el: szerinte 20 éves pályafutása során soha nem dolgozott még olyan fegyelmezett és alázatos tévés személyiséggel, mint Gáspár Zsolti.

Persze Gáspár Zsolti ettől még tesz gáspárzsoltis megjegyzéseket Demcsák Zsuzsára, azonban nagyon működik köztük a kémia, még akkor is, ha időnként ehhez hasonló pillanatok miatt kell megszakítani a felvételt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hoppá 😂 Nem baj Zsolti, ez még a legjobbakkal is megesik 📞 #FarmVIP #TV2

Farm VIP (@farmviptv2) által megosztott bejegyzés,

A Mokkában láttunk is egy bejátszást a műsorból, amelyből kiderül, hogy Gáspár Zsolti gyerekkorában egy 19 emeletes ruhagyár liftjébe ragadt be, amelyből másfél napon keresztül a felvonókötélen mászott ki. Ha ilyen sztorik kerülnek elő a műsorban, akkor garantált, hogy rengeteget fogunk nevetni Gáspár Zsolti sztorijain és megnyilvánulásain.

Az, hogy kik szerepelnek a Farm VIP-ben, napokon belül kiderül.