Farm VIP: Kiskero nem akart megváltozni csapattársai kedvéért

-

A Farm VIP legutóbbi farmgyűlésén mindenki összefogott Kerényi Miklós Máté ellen és ki ilyen, ki olyan indokkal, de rátette az útilapuját.

Hat szavazattal így Kiskerónak kellett párbajoznia a bennmaradásért, aki végül Sydney van den Boscht hívta ki. Már az ügyességi játék sűrűjében tartottak,

amikor Máté úgy döntött, hogy feladja a játékot.

Kiskero számára véget ért a Farm VIP, viszont ő nem bánt meg semmit, jól érezte magát és csupa pozitív élménnyel zárta a műsort.

A ma reggeli Mokka adásának vendége volt a legutóbbi kieső, ahol a játékról mesélt.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet