Farm VIP: Sebők Vili nem számított ekkora drámára a Farmgyűlésen

-

Az első kiszavazásnál már érezhető volt a feszültség a TV2 legújabb műsorában, azonban ez a Farmgyűlésen teljesedett ki. Vili kapta a legtöbb szavazatot, de párbajra hívta egy csapattársát, Sidney van den Bosch-t. A fiatal influencer ledöbbent Vili választásán, de aztán az ügyességi játéknál sikerült jobban teljesítenie, így továbbra is játékban maradhatott.

A Farm VIP első Farmgyűlésén kiesett Sebők Vili a TV2 Mokka adásának vendége volt, ahol elárulta, hogyan érez a műsor kapcsán.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet