Olyan lesz a Fear The Walking Dead 6. évadában, ami még soha

Sorozatos hírek Olyan lesz a Fear The Walking Dead 6. évadában, ami még soha

Rövid, de annál tartalmasabb előzetest kapott a Fear The Walking Dead 6. évada.

A sorozat 6. évadában az 5. évad végén felvezetett már-már gyarmatosítónak nevezhető Virginia és követői jelentik majd a legnagyobb fenyegetést a főszereplőkre, de a szűk fél perces előzetesbe nagyon sok jelenetet belevágtak ezen túl is.

Andrew Chambliss showrunner korábban azt mondta az Entertainment Weekly-nek: hogy Virginia gyarmatosítási törekvései mellett nagyon sok különböző helyszínt fogunk látni a sorozat 6. évadában, az epizódok nagyon változatosak lesznek és mélyen elmerülnek majd a karakterekben.

Fear The Walking Dead 6. évad
Virginiának talán a The Walking Dead 10. évadában látott karavánhoz is köze lehet

Chambliss komoly változásokat ígér, de Scott M. Gimple is megerősítette, hogy nagy változások jönnek az egyébként is évadról évadra megújuló sorozatban. A The Walking Dead-sorozatokat összekötő producer szerint a Fear the Walking Dead 6. évada olyan lesz, mint egy antológia-sorozat, minden epizódja más és más szeletet mutat meg az eseményekből és koncentrált perspektívák révén mondják el a szereplők történetét. Vagyis tulajdonképpen a 16 rész 16 kisfilm lesz, amelyben Morgan (Lennie James), Virginia (Colby Minifie), Alicia (Alycia Debnam-Carey), Victor Strand (Colman Domingo), Dwight (Austin Amelio), Althea (Maggie Grace), Grace (Karen David), Daniel (Rubén Blades) illetve June (Jenna Elfman) és John (Garret Dillahunt) párosa is saját epizódot kap.

Ez valahol érthető, hiszen az előző szezon fináléjában eléggé szétszéledtek a szereplők, de azt sem lehet kizárni, hogy lesznek, akik Virginia csapatához csatlakoznak. Persze a legnagyobb kérdés, hogy mi történt Morgannel, aki az előző évad utolsó jelenetében éppen a haláltusáját vívta.

Tartaléknak, ha esetleg a fenti videót levennék a Youtube-ról: