Eldőlt mikor folytatódik a Fear The Walking Dead 6. évada

Április 12-én folytatódik a Fear the Walking Dead, a 6. évad második felének epizódjaival.

Az AMC hajnalban, egy időben az amerikai premierrel kezdi vetíteni a világhírű saját gyártású sorozatát, az új epizódot az aznap esti főműsoridőben, 22:00 órakor magyar szinkronnal megismétli.

Kilenc új rész vár a Fear the Walking Dead rajongóira, mindemellett három új szereplő is csatlakozik a sorozathoz: John Glover (The Good Wife, Smallville, Scrooged), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) és Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood). Aisha Tyler (rendezőként: Criminal Minds, Roswell NM, Axis) az évad 13. részét rendezi.

A sorozat rengeteg nem várt fordulatot tartogat, új szövetségek alakulnak, korábbi kapcsolatok kerülnek veszélybe, és valamennyi karakter végérvényesen szembesül vele, mit jelent az, hogy “a vég a kezdet”. A Fear The Walking Dead 7. évadát egyébként már decemberben berendelte az amerikai AMC televíziós csatorna.

A Fear the Walking Dead főbb szerepeiben Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Maggie Grace, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Austin Amelio, Mo Collins, Alexa Nisenson, Karen David, Colby Hollman, Zoe Colletti, Jenna Elfman és Rubén Blades. Gyártója az AMC Studios.

Előzetes a Fear The Walking Dead 6. évadának folytatásához:

Kapcsolódó: